Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χιονογιορτή του Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ 2019

Χιονογιορτή του Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ 2019

Η εαρινή συμφωνία συμμετείχε άπλετα στην γιορτινή διάθεση της φιέστας, που θα ξεκινούσε στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας, την Κυριακή 24/3/2019. Η ηλιοφάνεια και οι λευκές πλαγιές του Βερμίου υποδέχτηκαν πανηγυρικά την «Χιονογιορτή 2019» που θα έκλεινε τον χιονοδρομικό κύκλο της χρονιάς.

 Οι μικροί αθλητές του φυτωρίου, οι προπονητές, οι γονείς, φίλοι και μέλη του Ε.Ο.Σ Νάουσας, δέχτηκαν το καλωσόρισμα του συλλόγου από τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κ. Βελή Νίκο, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της φετινής χρονιάς, ανανεώνοντας την επόμενη συνάντηση για το 2020.

Μια χρονιά γεμάτη δράση και θετική ενέργεια, που στο αποκορύφωμά της, απογείωσε την χιονοδρομική πίστα δεξιοτήτων, επιδεικνύοντας τεχνικές και δεξιότητες που αρμόζουν στον πρωταθλητή σύλλογο του Ε.Ο.Σ Νάουσας.

 Η ώρα της απονομής, τελετουργική, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των λιλιπούτειων αθλητών μας. Τα διπλώματα και τα μετάλλια ήταν τα τρόπαιά τους για την φετινή χρονιά, στοχεύοντας πάντα μπροστά και πάντα ψηλά!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb