ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκδηλώσεις σε Σέλι και Πηγάδια στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού

Για όγδοη χρονιά θα "εορταστεί" η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού στις 20 Ιανουαρίου 2019, καθώς θα περιλαμβάνει 469 εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 45 χώρες.

Ο Πρόεδρος του FIS, Gian Franco Kasper, δήλωσε: «Για άλλη μια φορά, η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού ξεπέρασε τις 400 εκδηλώσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και μαρτυρία για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά και οικογένειες να ασχολούνται με εκδηλώσεις στο χιόνι».

Κοιτάζοντας τα γεγονότα, στην Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2019 θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δραστηριοτήτες: 112 εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σε όλη την Κίνα, πάνω από 50 σχολεία θα συμμετέχουν σε δωρεάν μαθήματα σκι και snowboard στην Πολωνία, επτά εκδηλώσεις στο νότιο ημισφαίριο της Νότιας Αφρικής, Περού και Βραζιλίας, τα σεμινάρια snowboard σε όλη την κοιλάδα του Engadin στην Ελβετία και τα πανηγύρια για τα χιόνια του παιδιού στη Στοκχόλμη (SWE), στο Ταλίν (EST) και στο κεντρικό πάρκο του Ulaanbaatar (MGL).

Στην χώρα μας έχουν προγραμματιστεί αξιοσημείωτες εκδηλώσεις στα χιονοδρομικά κέντρα των Παρνασσού και Σελίου. Ενώ στα 3-5 Πηγάδια θα διεξαχθούν αγώνες με παιγνιώση μορφή Δρ. Αντοχής, για μικρά παιδιά.