ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρία στα τρία για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Αυτή τη φορά νίκησαν με 3-0 σετ την ομάδα της Κρύας Βρύσης μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους στο ΔΑΚ Μακροχωρίου.

Πειθαρχημένα και σοβαρά τα νεαρά κορίτσια της Βέροιας, παίζοντας πολύ όμορφο βόλει, δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία από τις αντίπαλες που δεν προέβαλαν καμία ουσιωδη αντίσταση.

Τα σετ 25-08, 25-09 και 25-10.

Από τις νικήτριες δεν υπάρχει αθλήτρια που ήταν κατώτερη της αξίας της, ο προπονητής χρημοποίησε όλα τα κορίτσια για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψη της δύσκολης συνέχειας και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Την επόμεη αγωνιστική ο Ποσειδώνας αντιμετωπίζει την περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών όπου θα ξεκαθαρίσει η πρωτιά του ομίλου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ): Μαραβελάκη Ελένη, Μαγαλιού Βέρα, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Μπέη Βασιλική, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Λαζεκίδου Αναστασία, Σιδηροπούλου Ζωή, Τσανασίδου Ανδριάννα, Μούσια Μαντόνα, Ισλαμίδου Χριστιάννα, Μπονάνου Κατερίνα, Αναστασοπούλου Μεταξένια, Τσαγγαλίδου Μαρία.