ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νοσταλγια 2018: Νικητές οι Οκλαχόμα

Τετάρτη 30 Μαΐου ένα βραδινό παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας που δικαίωσε ταμαλα όσους ξόδεψαν τον χρόνο τους για να το παρακολουθήσουν .

 Ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι του Α Ομίλου , το οποίο βρήκε νικητές τους Oklaχωμα με σκορ 51-56 ενάντια στους Φουφουτος .

Δυναμικά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Μπεκιαρίδη περνώντας με βραχέα κεφαλή στο πρώτο δεκάλεπτο . Η απάντηση ήταν άμεση όμως από τους αντιπάλους που προηγήθηκαν στο ημίχρονο! Κάπου εκεί πήραν τα όπλα τους οι Παπανικολαου και Κυριαζοπουλος , εκτελώντας από μέση απόσταση και από τα 6,75 την αντίπαλη άμυνα . Οι Τσιριμπακας  και Στεφανάκης ακόμα κατεβάζουν ριμπάουντ και κοψίματα και ο Τουφας σκόραρε σε κρίσιμα σημεία φέρνοντας την νίκη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο .

Άλλο ένα δυνατό παιχνίδι για την αρμάδα του Μωυσιαδη που είχε σε μεγάλα κέφια τον συνήθη ύποπτο Παπαδόπουλο που ήταν μια ομάδα μόνος του σε άμυνα και επίθεση . Ο Νικολοπουλος σκόραρε όσο μπορούσε μετά από ασφυκτική άμυνα , ο Σαραφης εκτέλεσε από μακριά και ο Μιχαηλίδης πάλεψε με τα θηρία στο ζωγραφιστό , αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό και έχασαν στις λεπτομέρειες .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 23(1), Αμοιριδης 2, Νικολοπουλος 10, Σαράφης 9(1), Καλατζόπουλος , Τσαμητρος , Στεργιοπουλος , Μωϋσιάδης , Μιχαηλιδης 3, Λαζαρου 4.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 3, Παπανικολάου 18(3), Κυριαζοπουλος 17(1), Κουλης 2, Ανδρεόπουλος , Στεφανάκης , Μπιτέρνας , Πιτουλιας , Τουφας 6, Μπεκιαρίδης 6, Τσιριμπακας 4.