ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βραβεύσεις του Σ. Θώμογλου για την πρωτιά στους Παγκόσμιους αγώνες κολύμβησης

 Στη βράβευση των μαθητών της Κεντρικής Μακεδονίας, που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο το διάστημα 2 – 9 Μαΐου 2018, προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, βραβεύτηκe και ο Βεροιώτης πρωταθλητής της κολύμβησης Σάββας Θώμογλουπου κατέλαβε την 1η θέση στα 200 μ. πρόσθιο.

Οι βραβευθέντες μαθητές είναι οι:

 1. Αρκάδιος – Γεώργιος Ασπρουγάλης (1η θέση στην κολύμβηση 50 μ. και 100 μ. πρόσθιο)

2. Σάββας Θώμογλου (1η θέση στην κολύμβηση 200 μ. πρόσθιο)

3. Μαρία Χατζή (3η θέση στην κολύμβηση 200 μ. μικτή ατομική)

4. Δημήτρης Μούτσος (7η θέση στην κολύμβηση 200 μ. μικτή ατομική)

5. Ελένη Πριμετάκη (9η θέση στην κολύμβηση 200 μ. πρόσθιο).

H Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Tην Δευτέρα 21 Μάιου 2018 η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας κ. Αναστασία Μαυρίδου συνοδευόμενη  από ολόκληρη την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης μετέβη στο 4ο ΓΕΛ Βέροιας. Εκεί μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού απέμεινε τιμητική πλακέτα στον μαθητή του σχολείου  Σάββα Θώμογλου, ο οποίος τίμησε το σχολείο του την Ημαθία και την Ελλάδα γενικότερα όπως ανέφερε η Διευθύντρια στην σύντομη ομιλία της. Θυμίζουμε ότι ο Σάββας Θώμογλου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο στην κολύμβηση στην Παγκοσμία Γυμνασιάδα  που διεξήχθη πρόσφατα στο Μαρόκο.

      Ευχόμαστε ο Σάββας να γίνει λαμπρό παράδειγμα στα μικρά παιδιά της Ημαθίας που ειδικά τώρα γνωρίζουν από κοντά και μέσα από το σχολείο τους το μάθημα της κολύμβησης, και να αποκτήσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.