ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NORMATEC PULSE HIP&ARM RECOVERY SYSTEM

ToNormaTecPulseRecoverySystemείναι η τελευταία λέξη της φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης, μία καινοτομία που προέρχεται από τις Η.Π.Α και σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους αθλητές στην αποκατάστασή τους μετά από κάθε προπόνηση, αλλά και να βελτιώσει τις επιδόσεις τους.

Πρόκειται για μία συσκευή δυναμικής συμπίεσης σχεδιασμένη για ανάρρωση και αποκατάσταση των άνω και κάτω άκρων κατά τη διάρκεια ή μετά το πέρας του αγώνα. Χάρη στα εξαρτήματα χεριών και ποδιών απευθύνεται σε αθλητές που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τις πολεμικές τέχνες, την ποδηλασία, το τρέξιμο, την ορειβασία κ.ά.

Φυσικά, η χρήση του μπορεί να γίνει και από ερασιτέχνες αθλητές, προπονητές, εκπαιδευόμενους και άτομα που δε γυμνάζονται, αλλά πάσχουν από προβλήματα με το λεμφικό σύστημα, και από αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν την αισθητική του σώματος.  

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο συμπιεσμένος αέρας του NormaTecPulseRecoverySystemπραγματοποιεί μάλαξη στα άκρα και συγχρόνως κινητοποιεί το λεμφικό σύστημα επιταχύνοντας έτσι την αποκατάσταση, ενώ συγχρόνως αποσυμφορίζει τους μύες από το γαλακτικό οξύ και γεμίζει τους ιστούς με οξυγόνο.

Ανάλογα το είδος εξαρτήματος που χρησιμοποιείται, το NormatecRecoverySystemπραγματοποιεί διαδοχικά μία συμπίεση και αποσυμπίεση  και προχωράει τμηματικά προς τα πάνω ξεκινώντας πάντα με τη συμπίεση των άκρων χειρών ή ποδιών (πατούσα).

ΟΦΕΛΗΤΗΣΧΡΗΣΗΣNORMATEC RECOVERY SYSTEM

·         Βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος.

·         Επιταχύνει την αιμάτωση και την οξυγόνωση των ιστών.

·         Ελαττώνει/ Μειώνει την αίσθηση των ‘βαρέων’ ποδιών.

·         Οι καταπονημένοι από την προπόνηση μύες αποκτούν και πάλι την ελαστικότητά τους και το γαλακτικό οξύ απομακρύνεται.

·         Απομακρύνει τις τοξίνες του μεταβολισμού.

·         Αποτρέπει την κατακράτηση υγρών.

·         Καταπολεμά τη φλεβική στάση.

·         Δημιουργεί αίσθημα ευφορίας και ευεξίας.

·         Μειώνει την κυτταρίτιδα.

·         Ανακουφίζει και ελαττώνει τα οιδήματα.

Μερικές από τις ομάδες που είναι εξοπλισμένες με NORMATECείναι οι LosAngelesLakers(ΝΒΑ), BostonCeltics(ΝΒΑ),MilwaukeeBucks(NBA), UtahJazz(NBA), DallasMavericks(ΝΒΑ), ΜiamiHeat(ΝΒΑ), AtlantaFalcons(NFL), ClevelandBrowns(NFL), ArizonaCardinals(NFL), PittsburghSteelers(NFL)κ.ά.

Το PhysioTerraείναι το μοναδικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας στο νομό και σε ευρύτερες περιοχές , το οποίο διαθέτει αυτόν τον καινοτόμο εξοπλισμό και τον χρησιμοποιεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποθεραπείας αθλητών (επαγγελματιών και ερασιτεχνών) οποιουδήποτε αθλήματος.

WEBSITE: www.physioterra.gr

FACEBOOK: PhysioTerra

INSTAGRAM: physioterra

TWITTER: physioterranaou

Δ.Σολωμού11, ΝάουσαΗμαθίας, 23320-22221 (ΔΕΚΤΑΤΑΜΕΙΑΕΟΠΥΥ)