- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1652 φορές
ΒΕΡΟΙΑ:Επέστρεψαν στις πατρίδες τους-Σε αναμονή του Ιάπωνα-Έγιναν πληρωμές
Αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, ύστερα από πολυήμερη παραμονή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, Σασά Πετσί και ο Κουβειτιανός εξτρέμ Χουσεΐν Αλ Χαρμπί.
Οι δύο παίκτες αυτό το χρονικό διάστημα πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Θωμά Γράφα και μόνον αυτός γνωρίζει για την τύχη τους. Οι πληροφορίες μας πάντως λένε ότι ο Αθηναίος τεχνικός εν μέρει έμεινε ικανοποιημένος, για αυτό και θα δει στη συνέχεια με τον Γιώργο Κολοβό για κάτι καλύτερο, χωρίς όμως να αποκλείεται η απόκτησή τους.
Όσον αφορά τον Τακούγια Μουραγιάμα, αυτός όπως γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αναμένεται στη Βέροια την Παρασκευή προκειμένου να υπογράψει στη «Βασίλισσα».
Ο 27χρονος Ιάπωνας εξτρέμ,είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1989 στην Οσάκα.Έχει ύψος 1.77 και τελευταία του ομάδα ήταν η Ρατσαμπούρι από την Ταϊλάνδη.
ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ με το που μπήκαν στο ταμείο της χρήματα, προχώρησε άμεσα σε πληρωμές.
Έτσι σήμερα το απόγευμα οι τσέπες των παικτών «ζεστάθηκαν», αφού πήραν ένα σημαντικό μέρος από αυτά που τους χρωστάει η ΠΑΕ.
Σχετικά Άρθρα
-
Στο ντέρμπι με τη Βέροια η διάθεση του ημερολογίου - λευκώματος της ΑΕ Αλεξάνδρειας -
Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα έπεσε 12η παρά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ -
Πλούσιο σε αποφάσεις το νέο δελτίο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας -
"Η Βέροια είναι μαθημένη να ξεπερνά υψηλά εμπόδια - Κομβικές οι κινήσεις Ιανουαρίου"