Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με απουσίες υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ ο Παναθηναϊκός
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 748 φορές

Με απουσίες υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ ο Παναθηναϊκός

Η προπόνηση του Σαββάτου (02/04) ήταν η τελευταία των παικτών του Παναθηναϊκού πριν από την αναμέτρηση με τη ΒΕΡΟΙΑ. Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τη "Βασίλισσα του βορρά" στη Λεωφόρο την Κυριακή (03/04) στις 19:00 και έχουν αρκετές απουσίες.

Εκτός των τιμωρημένων Μπεργκ και Βιγιαφάνιες, ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει τους Κουτρουμπή και Μολέδο, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ίωση και τον δεύτερο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.AdTech Ad

Πέρα, όμως, από τις υποχρεωτικές απουσίες ο Ιταλός τεχνικός έχει επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής κι άλλους παίκτες του. Όπως ο Λουκ Στιλ, ο Μάικλ Εσιέν, ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αλλά και ο Διαμαντής Χουχούμης. Μετά την προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί, ο Ιταλός έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Η αποστολή: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ και Λέτο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS