Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ατομικό για δύο στη «Βασίλισσα»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 832 φορές

Ατομικό για δύο στη «Βασίλισσα»

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή (03/02) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας του βορρά».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρομπέρτο Μπατιόν και Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Αλέξης Βεργώνης και Σωτήρης Μπαλάφας.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» συνεχίζεται αύριο Πέμπτη (04/02) με πρωινή προπόνηση (11:30) στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ταγαροχωρίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS