Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέα προβλήματα στη ΒΕΡΟΙΑ!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1081 φορές

Νέα προβλήματα στη ΒΕΡΟΙΑ!

Δύο νέα αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Γεωργιάδης, όσον αφορά τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (13/01) με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ο 43χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπράνκο Όστοϊτς και Ρομπέρτο Μπατιόν, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το άτυχο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Πανθρακικό και αύριο θα υποβληθούν σε μαγνητική.

Ο Σέρβος μεσοαμυντικός ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη γάμπα, ενώ ο Αργεντινός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και είναι αμφίβολο ακόμη και το εάν θα προλάβουν να αγωνιστούν στο δύσκολο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα.

Κατά τα λοιπά, η σύντομη προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ολοκληρώνεται την Τρίτη (12/01) με απογευματινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την συμπρωτεύουσα.

Σίγουροι απόντες θα είναι και οι μακροχρόνια τραυματίες Βεργώνης, Καλί, ο Γιουσούφ που αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα και ο Μπαλάφας που ενώ ήταν στο στάδιο της επανένταξής του στην ομάδα, υπέστη κάταγμα φτέρνας πριν από λίγες μέρες και θα μείνει εκτός για άλλους δύο μήνες, χάνοντας μια και καλή την φετινή χρονιά!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS