Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Αμφίβολος ο Καλτσάς για Ατρόμητο!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1118 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αμφίβολος ο Καλτσάς για Ατρόμητο!

Με ένα ακόμη πρόβλημα ολοκλήρωσε στην Αθήνα η «Βασίλισσα του βορρά» την μίνι προετοιμασία της για τον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης (03/12, 17:15) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο είδε το Νίκο Καλτσά να μην βγάζει το σημερινό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να περιμένει έως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Κατά τα λοιπά, σίγουροι απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Μαλόν (αποβλήθηκε με Παναθηναϊκό) και Γεωργιάδης (αποκλείστηκε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος), οι οποίοι γύρισαν ήδη στη Βέροια, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Δημήτρης Αμαραντίδης που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης, Οστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς, Κάμπορα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS