Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μισθώθηκε το δημοτικό αναψυκτήριο «Κούκος» στη Νάουσα

Μισθώθηκε το δημοτικό αναψυκτήριο «Κούκος» στη Νάουσα

Μια σημαντική εξέλιξη για την τοπική κοινωνία της Νάουσας αποτελεί η μίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στην περιοχή «Κούκος». Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Νάουσας, κ. Νίκο Κουτσογιάννη, και τον ανάδοχο, κ. Δημήτρη Κοτζάμπαση.

Ο χώρος, που περιβάλλεται από φυσική ομορφιά και προσφέρει ιδανικές συνθήκες για ψυχαγωγία και χαλάρωση, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για οικογένειες και επισκέπτες της περιοχής. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια, ενώ οι γονείς θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Ο Δήμος Νάουσας συνεχίζει τις προσπάθειες αξιοποίησης και αναβάθμισης των δημοτικών υποδομών προς όφελος των πολιτών και της τοπικής ανάπτυξης.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS