Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ ο Εργοτέλης
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 848 φορές

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ ο Εργοτέλης

Τη ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται το Σάββατο (08/11, 15:00) στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης και οι Κρητικοί, τελείωσαν την προετοιμασία με την πρωινή προπόνηση. 

Ο Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τους Άλαν και Φίντελεφ, οι οποίοι γυμνάστηκαν μόνοι τους και έμειναν εκτός αποστολής.  Εκτός αποστολής έμεινε ο Βαλάντης Κοζορώνης, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, που αποτελείται από τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Πίτσο, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Σαϊνάτι, Καζναφέρη, Χαντί, Βλαχοδήμο, Τζανακάκη, Παμλίδη, Λυκογιάννη, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Μπαμ Μπαμ, Μπρούνο, Γιουσούφ και Νόσκοβιτς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS