
- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 835 φορές
Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Βικέλας Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου 2023 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου το Παν/νιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών και Κ-23. Ο ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχε με δύο νεαρούς αθλητές που αγωνίσθηκαν στα 800 μέτρα ανδρών.
Στον προκριματικό αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί ο έφηβος Παναγιώτης Αθανασάκης κατάφερε πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ 1'.56''.27 να προκριθεί στην τελική οκτάδα του αγωνίσματος με την έβδομη επίδοση .Ο δε Δημήτρης Παπανικολάου σημειώνοντας επίδοση 2'.01''82 να καταλάβει την 23η θέση.
Το απόγευμα στον τελικό του αγωνίσματος κάποιες στομαχικές διαταραχές δεν επέτρεψαν στον Αθανασάκη Παναγιώτη να διεκδικήσει κάποιο καλύτερο'' πλασάρισμα'' σε καλύτερη θέση αλλά να αρκεστεί να τερματίσει στην 8η θέση με 2'.08΄΄.12 και να δώσει στον σύλλογο τους τους πολύτιμους βαθμούς του τελικού.
Σχετικά Άρθρα
-
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο "21ος Δρόμος Θυσίας" του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας
-
Εκπληκτική η Γιαπαλή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης Νέων
-
Επτά πρωτιές, πολλά μετάλλια και βροχή... ρεκόρ από τους μικρούς του Βικέλα Βέροιας
-
1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυμνασίων Βέροιας