Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρούσα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην γιορτή της ΤΕΧΝΟΜΑΤ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1173 φορές

Παρούσα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην γιορτή της ΤΕΧΝΟΜΑΤ

Στην ετήσια εκδήλωση της ΤΕΧΝΟΜΑΤ, μίας εκ των μεγάλων χορηγών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αυτή την αγωνιστική περίοδο, βρέθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο πρόεδρος Στέργιος Διαμάντης και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης.

Οι δύο Βεροιώτες παράγοντες, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Σίνδο, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, τόσο με τον πρόεδρο της ΤΕΧΝΟΜΑΤ κ. Τιφλιώρη, όσο και με πολλούς άλλους επιχειρηματίες, κυρίως της συμπρωτεύουσας, όχι μόνο για ποδοσφαιρικά, αλλά και για επιχειρηματικά θέματα.

Μάλιστα οι τελευταίοι, δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν γενικώς στην Ημαθία, όπως άλλωστε εκανε και ο οικοδεσπότης της γιορταστικής εκδήλωσης κ. Τιφλιώρης, με το νέο κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, το οποίο λειτουργεί απο τα μέσα του καλοκαιριού στην Ημαθιώτικη πρωτεύουσα, στη Νέα περιφερειακή οδό Βέροιας - Νάουσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS