- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1468 φορές
Ανακοινώνει δύο παίκτες η «Βασίλισσα»
Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της η ΒΕΡΟΙΑ, με την ανακοίνωση της απόκτησής τους να αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Ο πρώτος είναι ο 22χρονος μέσος Σάββας Μούργος, ο οποίος εδώ και ένα μήνα συμμετέχει στις προπονήσεις της «Βασίλισσας» και έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τον Παύλο Δερμιτζάκη, που εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Ο δεύτερος είναι ο 27χρονος Κώστας Αποστολόπουλος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Κισσαμικό, Παναχαϊκή, Χανιά, Αχαρναϊκό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό.
Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της Βεροιώτικης ομάδας, η οποία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της, Παύλος Δερμιτζάκης, θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ και ενός αμυντικού χαφ για να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ της.
Σχετικά Άρθρα
-
Στο ντέρμπι με τη Βέροια η διάθεση του ημερολογίου - λευκώματος της ΑΕ Αλεξάνδρειας -
Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα έπεσε 12η παρά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ -
Πλούσιο σε αποφάσεις το νέο δελτίο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας -
"Η Βέροια είναι μαθημένη να ξεπερνά υψηλά εμπόδια - Κομβικές οι κινήσεις Ιανουαρίου"