Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 17/09/15

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 17/09/15

ANT-MAN

Ώρες προβολών: 20.00

Ηθοποιοί:  ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΟΡΕΪ ΣΤΟΛΛ

Μετά τους Iron man, Hulk, Captain America και Thor, άλλος ένας ήρωας του επικού κόσμου της  Marvel έρχεται να ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά. Πρόκειται για τον θρυλικό Ant-Man, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της παρέας των Εκδικητών. Την ταινία σκηνοθετεί ο Peyton Reed (Bring it On, The Break-Up), ενώ τη δημιουργική ομάδα συμπληρώνουν ο βραβευμένος με Oscar® διευθυντής φωτογραφίας Russell Carpenter (Τιτανικός) και ο έξι φορές υποψήφιος για Oscar® επικεφαλής ειδικών εφέ Daniel Sudik (Οι Εκδικητές, Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Paul Rudd (I Love You Man, This is 40) που υποδύεται τον Scott Lang, το alter ego του Ant-Man. Το καστ συμπληρώνει ο πολύς Michael Douglas (Behind The Candelabra, Wall Street) που ενσαρκώνει τον μέντορα του σούπερ ήρωα, καθώς και η Evangeline Lilly (Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή, The Hurt Locker, Lost TV series) που υποδύεται τη μοιραία κόρη του.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ - SOUTHPAW

Ώρες προβολών: 22.00

Ηθοποιοί:   ΚΕΡΤΙΣ ΤΖΑΚΣΟΝ "50 CENT", ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚΑΝΤΑΜΣ, ΤΖΕΪΚ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ, ΦΟΡΕΣΤ ΟΥΙΤΑΚΕΡ

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζέικ Τζίλενχαλ ("Brokeback Mountain", "Nightcrawler") πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή ιστορία απώλειας αλλά και ενός θριαμβευτικού ταξιδιού προς την εξιλέωση.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του στο μποξ, χάρη κυρίως στην επιθετική κίνηση "southpaw". Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε ατύχημα και εκείνος βυθίζεται στον εθισμό του στο αλκοόλ, χάνοντας την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να επιστρέψει στην κορυφή. O Μπίλι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ - INSIDE OUT (ΜΕΤΑΓΛ.) σε 3D

Ώρες προβολών: 18.00

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.

Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS