Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 26/01/23

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 26/01/23

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 26/1 έως 1/2/23.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Μεγάλες αποστάσεις

Περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ (ΜΤΓΛ)

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH (Μεταγλ. στα Ελληνικά)

Προβολές στην αίθουσα 1 : Σάββατο 28/1 - Κυριακή 29/1 στις 17.15

Σκηνοθεσία:    Joel Crawford

Σενάριο:          Paul Fisher

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο σύμπαν του Σρεκ, καθώς ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος, που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο αλλά και την αδιαφορία του για ασφάλεια. Ο Γάτος έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του, αν και στην πορεία έχασε το μέτρημα. Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση. Ξεκινάει ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να επαναφέρει τις χαμένες του ζωές. Αλλά με μόνο μία ζωή να του έχει απομείνει, ο Γάτος θα πρέπει να ταπεινωθεί και να ζητήσει βοήθεια από την πρώην σύντροφο και θανάσιμη εχθρό του, την Κίτι Ελαφροπατούσα! Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια (τόσα ήξεραν) από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο σκύλο, τον Πέρο. Μαζί, το τρίο των ηρώων μας θα πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά, από όσους τους καταδιώκουν!

Trailer:

  

Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ - FIREHEART (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 2 :  Σάββατο 28/1 - Κυριακή 29/1 στις 17.15

Σκηνοθεσία:    Laurent Zeitoun, Jennica Harper & Lisa Hunter

Σενάριο:          Laurent Zeitoun, Jennica Harper & Lisa Hunter

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από τότε που ήταν μικρή, η Τζόρτζια έχει ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης, όπως ήταν ο πατέρας της. Δυστυχώς, στη Νέα Υόρκη του 1932 δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας-ένας καθώς προσπαθούν να κατασβήσουν μία μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Μπρόντγουεϊ, η Τζόρτζια αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη στα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια, ειδικά μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.

Trailer:

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΤΟ  (Tom Hanks)

A MAN CALLED OTTO  

Προβολές στην αίθουσα 2 :  Πέμπτη 26/1 – Παρασκευή 27/1 - Τρίτη 31/1 στις 19.00

Σάββατο 28/1 - Κυριακή 29/1 - Τετάρτη 1/2 στις 21.15

Σκηνοθεσία:    Marc Forster

Σενάριο:          David Magee

Ηθοποιοί:        Rachel Keller, Cameron Britton, Manuel Garcia-Rulfo, Lavel Schley, Mike Birbiglia, Elle Chapman, William Wilmoth, Mariana Trevino,

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O τυπολάτρης και γκρινιάρης Otto Anderson (Tom Hanks) δεν βρίσκει κανένα νόημα στη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Είναι έτοιμος να βάλει ένα τέλος, αλλά τα σχέδια του διακόπτονται όταν μία πληθωρική οικογένεια μετακομίζει στη γειτονιά. Ο Otto θα βρει τον μάστορα του στην ετοιμόλογη, νέα γειτόνισσα, που τον προκαλεί να αλλάξει κοσμοθεωρία. Η απρόσμενη φιλία τους θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητά του.

Trailer:

Η ΦΑΛΑΙΝΑ - THE WHALE

(υποψήφια για OSCAR)

Προβολές στην αίθουσα 2 :  Πέμπτη 26/1 – Παρασκευή 27/1 - Τρίτη 31/1 στις 21.15

Σάββατο 28/1 - Κυριακή 29/1 - Τετάρτη 1/2 στις 19. 00

Σκηνοθεσία:    Darren Aronofsky

Σενάριο:          Samuel D. Hunter

Ηθοποιοί:        Hong Chau, Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

TRIVIA

Στη Φάλαινα του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Μπρένταν Φρέιζερ μας χαρίζει μία αριστοτεχνική ερμηνεία στο πρόσωπο του Τσάρλι, ενός ακραία παχύσαρκου καθηγητή αγγλικών που του απομένει λίγος χρόνος ζωής. Καθώς κάνει την τελευταία τολμηρή απόπειρα να συμφιλιωθεί με τη διαλυμένη οικογένεια του, ο Τσάρλι πρέπει να αντιμετωπίσει με όλη του την καρδιά και όλο του το πνεύμα, τα βαθιά θαμμένα τραύματα και τον ανείπωτο έρωτα που τον έχει στοιχειώσει για δεκαετίες.

Η ταινία εξερευνά τον αγώνα ενός άντρα με το αβάσταχτο βάρος της μεταμέλειας, με το καθήκον της πατρότητας και τη σκοπιμότητα της καλοσύνης. Στον πυρήνα της, η Φάλαινα είναι μία ιστορία για τη μεταμόρφωση και την υπέρβαση, η οδύσσεια εντός και εκτός του σώματος, ένα ταξίδι στα βάθη του πένθους με προορισμό την πιθανότητα της σωτηρίας.

Μέσα από τον Τσάρλι, η ταινία μάς δίνει πρόσβαση με τρυφερή και ευφυή ματιά σε μία ζωή που βλέπουμε σπάνια στη μεγάλη οθόνη. Ο Φρέιζερ διαχέεται στον καλειδοσκοπικό εσωτερικό κόσμο του Τσάρλι, με όλες τις αντιφάσεις και τις επιθυμίες του, με μία γοητευτική και σχεδόν σκανταλιάρικη διάθεση.

Η οικειότητα ανάμεσα στο κοινό και τον πρωταγωνιστή είναι ο σφυγμός της ταινίας, που διαδραματίζεται σε διάστημα πέντε ημερών και παρακολουθεί τον Τσάρλι καθώς αναζητά τη σύνδεση με διάφορους ανθρώπους στη ζωή του, την αποξενωμένη του κόρη, την πρώην σύζυγο του, τον καλύτερο φίλο του, τους διαδικτυακούς μαθητές του, ακόμα και τον γεμάτο ζήλο ιεραπόστολο που του χτυπάει την πόρτα.

Μέσα από κάθε συνάντηση, ανακαλύπτουμε μία πτυχή του Τσάρλι και τη σπαρακτική σοβαρότητα της κατάστασης του. Αυτό που μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σπίτι, εξελίσσεται σε ένα ευρύ πεδίο μάχης όπου το παρελθόν, το παρόν και το αβέβαιο μέλλον συγκρούονται.

Trailer:

ΒΑΒΥΛΩΝΑ

Προβολές στην αίθουσα 1 :  Πέμπτη 26/1 – Παρασκευή 27/1 - Τρίτη 31/1 - Τετάρτη 1/2  στις 19.30

Σάββατο 28/1 - Κυριακή 29/1 στις 20.15

Σκηνοθεσία:    Damien Chazelle

Σενάριο:          Damien Chazelle

Ηθοποιοί:        Olivia Wilde, Margot Robbie, Jean Smart, Tobey Maguire, Samara Weaving, Eric Roberts, Phoebe Tonkin, Lukas Haas, Spike Jonze, Sarah Ramos, Jeff Garlin, Kelly Daly, Jennifer Grant, Michael Peter Balzary (Flea), Brad Pitt, Katherine Waterston

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλυγουντ. Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Τζακ Κόνραντ, έναν αστέρα του κινηματογράφου που ξέρει από πάρτι, με την Μαργκότ Ρόμπι να πρωταγωνιστεί ως Νέλι ΛαΡόι, μια επίδοξη ηθοποιό, τον Ντιέγκο Κάλβα ως Μάνι Τόρες, έναν άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να εργαστεί στις ταινίες και την Λι Τζουν Λι ως Lady Φέι Ζου, ένα χαρακτήρα βασισμένο στον κινηματογραφικό θρύλο της Μέι Γουόνγκ, η οποία θεωρείται ως η πρώτη Κινεζοαμερικανίδα σταρ του σινεμά, στο Χόλιγουντ.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS