Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 08/12/22

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 08/12/22

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 8/12 έως 14/12/2022.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Μεγάλες αποστάσεις

Περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - STRANGE WORLD (Disney)

(Μεταγλ στα Ελληνικά)

Προβολές στην αίθουσα 2 :  Σάββατο 10/12 – Κυριακή 11/12 στις 17.30

Σκηνοθεσία:    Don Hall

Σενάριο:          Qui Nguyen

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Ανδρέας Ρήγας, Στέλιος Ψαρουδάκης, Γιώργος Μαντάς, Πάνος Τοψίδης, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στεφανία Γουλιώτη, Ίρις Πανταζάρα, Νικόλας Ζωζός, Χαρά Ζησιμάτου, Μαρία Πλακίδη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πάνος Αποστολόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.

Trailer:

ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ (Μεταγλ στα Ελληνικά)

Προβολές στην αίθουσα 1 :  Σάββατο 10/12 - Κυριακή 11/12 στις 17.30

Σκηνοθεσία:    Josh Gordon & Will Speck

Σενάριο:          Will Davies

Ηθοποιοί:        Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman, Scoot McNairy, Winslow Fegley

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική. Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

Trailer:

DEVOTION 

Προβολές στην αίθουσα 2:

Πέμπτη 8/12 - Σάββατο 10/12 – Κυριακή 11/12 - Τρίτη 13/12 – Τετάρτη 14/12 στις 20.30  

Προβολές στην αίθουσα 1 :  Παρασκευή 9/12 στις 20.30

Σκηνοθεσία:    J.D. Dillard

Σενάριο:          Jake Crane & Adam Makos

Ηθοποιοί:        Glen Powell, Jonathan Majors, Thomas Sadoski, Serinda Swan, Joe Jonas, Joseph Cross, Christina Jackson, Daren Kagasoff, Spencer Neville

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το 1950, καθώς ο Ψυχρός Πόλεμος απειλεί την διεθνή ειρήνη, δύο νεαροί πιλότοι γίνονται αποδεκτοί σε μία ελίτ στρατιωτική μονάδα για εκπαίδευση. Ο ένας είναι ο Τομ Χάντνερ, ένας κομψός τυπικός Αμερικανός στρατιώτης. Ο άλλος είναι ο Τζέσι Μπράουν, ένας παθιασμένος και ταλαντούχος πιλότος, και ο πρώτος Αφροαμερικάνος που θα πετάξει σε μάχη για το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξεκινώντας μαζί στην μοίρα VF-32, ο Τομ και ο Τζέσι θα φτάσουν στα όριά τους για να γίνουν οι καλύτεροι πιλότοι μάχης, εκπαιδευόμενοι σε τελευταίας τεχνολογίας πολεμικά αεροσκάφη και προετοιμαζόμενοι για την μάχη. Το “Devotion” είναι μία έντονη, συναρπαστική και άκρως συγκινητική ιστορία για τους δύο από τους πιο περίφημους συγκυβερνήτες του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Trailer:

Η Πρόσκληση - The Invitation

Προβολές στην αίθουσα 1:

Πέμπτη 8/12- Σάββατο 10/12  - Κυριακή 11/12 – Τρίτη 13/12 στις 20.30

Σκηνοθεσία: Τζέσικα Μ. Τόμσον

Σενάριο: Μπλερ Μπάτλερ

Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Εμάνουελ, Τόμας Ντόχερτι, Στέφανι Κορνέλιουσεν

Ενας γάμος που θα μετατραπεί σε εφιάλτη , στο θρίλερ της Τζέσικα Μ. Τόμσον, εμπνευσμένο ελεύθερα από τον «Δράκουλα» του Μπραμ Στόουκερ.

Μετά το θάνατο της μητέρας της και έχοντας μείνει μόνη στον κόσμο, η Εβι κάνει τεστ DNA και ανακαλύπτει πως έχει έναν μακρινό ξάδελφο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζε. Οταν η νέα της οικογένεια την προσκαλεί σε έναν χλιδάτο γάμο στην αγγλική εξοχή, αρχικά σαγηνεύεται από τον αριστοκράτη οικοδεσπότη, όμως σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη επιβίωσης καθώς πίσω από την οικογενειακή ιστορία αποκαλύπτονται διεστραμμένα μυστικά και προθέσεις.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS