Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιβραβεύονται οι ασυνεπείς στις πληρωμές!

Επιβραβεύονται οι ασυνεπείς στις πληρωμές!

Μπόνους» στους φορολογούμενους που τακτοποιούν τα χρέη τους και τηρούν ευλαβικά τις ρυθμίσεις της Εφορίας εξετάζουν να δώσουν υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ με στόχο την επιβράβευση των συνεπών οφειλετών αλλά και της ανάσχεσης μιας νέας γενιάς κόκκινων χρεών προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι των αρμόδιων υπηρεσιών προβλέπει την ενεργοποίηση του προοδευτικά ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού. Το μέτρο αφορά τους συνεπείς οφειλέτες και παρά το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί από το 2019 παραμένει παγωμένο μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται βελτιώσεις στη ρύθμιση η οποία προβλέπει ότι το ακατάσχετο όριο των 1.250 ευρώ θα προσαυξάνεται με συγκεκριμένους συντελεστές ανάλογα με τον αριθμό και το ποσό των δόσεων που θα εξοφλούν οι οφειλέτες.

Δηλαδή επιβραβεύονται αυτοί που ήταν ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ελληνικό δημόσιο, ενώ οι συνεπείς που πληρώνουν κανονικά, έχουν μόνο το «καλό» όνομα!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (14/11/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS