Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιτέθηκε σε γιατρό του Κέντρου Υγείας Βέροιας!

Επιτέθηκε σε γιατρό του Κέντρου Υγείας Βέροιας!

Ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να έχει τραγική εξέλιξη σημειώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη πριν το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Βέροιας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας νέος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνοδευόμενος από την μητέρα του προσήλθε για να περάσει από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή.

Μόλις ήρθε η σειρά του και εισήλθε στο γραφείο της επιτροπής, λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν έντονες ανδρικές και γυναικείες κραυγές. Όταν έσπευσαν πολίτες και εργαζόμενοι που ήταν απ΄ έξω για να δουν τι συμβαίνει, αντίκρισαν τον ασθενή να έχει στριμωγμένους στον τοίχο έναν γιατρό και μία γραμματέα της επιτροπής και στους οποίους χειροδικούσε με διάφορα χαρτιά και τους απειλούσε.

Παράλληλα κλήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας η οποία αμέσως έσπευσε και συνέλαβε τον δράστη ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση εξύβριζε τους πάντες.

Είναι λυπηρό σε τέτοιες καταστάσεις να μην υπάρχει προστασία των μελών των επιτροπών, καθώς από αυτήν περνούν διάφοροι πολίτες με ψυχικά νοσήματα και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποια μπορεί να είναι η αντίδρασή τους.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (14/11/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS