Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι προβολές από 21/08/2014

Οι προβολές από 21/08/2014

SEX TAPE: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΑΔΙΑ - Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΡΟΜΠ ΚΟΡΝΤΡΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΕΓΚΕΛ , ΕΛΙ ΚΕΜΠΕΡ, ΡΟΜΠ ΛΟΟΥ

Μια ακόμα προκλητική και σέξι καλοκαιρινή κωμωδία με αμήχανες και αστείες καταστάσεις που σίγουρα υα σας βάλει σε πονηρές σκέψεις για την καθημερινότητα σας.

Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Τζέι (Τζέισον Σέγκελ) και η Άνι (Κάμερον Ντίαζ) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν "σώσει" διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Το "Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά" είναι μια ταινία με πονηρό, ενήλικο χιούμορ, πικάντικες σκηνές και ανατροπές. Η Κάμερον Ντίαζ κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο στις σκηνές όπου αποκαλύπτεται η –εξωφρενικά- καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και χάρη στην ικανότητα της να τσαλακώνεται για τις ανάγκες του ρόλου, πλάι σε έναν εξίσου ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό, τον συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Σέγκελ. 

Η σκηνοθεσία του Κάσνταν κρατάει το πιο καυτό υλικό για το τέλος, χαρίζοντας μας μια σειρά από αλυσιδωτές, απολαυστικές καταστάσεις που κορυφώνονται σε ένα, αν μη τι άλλο, γαργαλιστικό φινάλε.

Trailer: http://youtu.be/qYIveD6As_I

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

28/8 Planes 2 3D

28/8 Τα 2 πρόσωπα του Ιανουαρίου

11/9 Into the storm 3D

25/9 Χελωνονιτζάκια 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS