Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά από το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας

Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά από το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 8:30μ.μ στο Θερινό Δημοτικό θέατρο Νάουσας “Μελίνα Μερκούρη”

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων! 

Το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας διοργανώνει μια μοναδική συναυλία, που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο event του φετινού καλοκαιριού! Στις 10 Σεπτεμβρίου, στο θερινό Δημοτικό θέατρο της πόλης μας, θα τραγουδήσει ο μεγάλος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς σε μια συναυλία αφιερωμένη στα 50 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, στο χώρο του τραγουδιού, με τίτλο "50 χρόνια χρυσάφι".

Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο κορυφαίος μας Μανώλης Μητσιάς. Μια κιβωτός τραγούδια… μιας ζωής χρυσάφι, μια σπουδαία διαδρομή σε μια μοναδική βραδιά στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 8:30μ.μ.

Γύρω του, ο Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο ακορντεόν, ο Γιώτης Σαμαράς στην ακουστική κιθάρα και όλος ο κόσμος από κάτω, να σιγοτραγουδάει. Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες με την υπογραφή των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως:  Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Μικρούτσικος, Ανδριόπουλος, Κραουνάκης κ.α.

Θα ακούσουμε σπουδαία τραγούδια των 50 ετών της καλλιτεχνικής του πορείας, όπως: Ο Γιάννης ο φονιάς, Ελευσίνα, Ποτέ, Ερωτικό (Πιρόγα), ο Τρελός, Σου ‘χω έτοιμη συγγνώμη και πολλά άλλα που αποτελούν όλα εμβληματικές στιγμές του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ΕΥΡΩ

Εισιτήρια προπωλούνται από 1 Σεπτεμβρίου στα εξής σημεία:

ΝΑΟΥΣΑ

- Gillan's (Μεγ. Αλεξάνδρου 22)

- Happy Feet (Κωνσταντινίδου 17)

- Mikel Coffee Νάουσας (Ζαφειράκη 14)

- Carino (Μεγ. Αλεξάνδρου 4)

- Μεζεδοπωλείο "Φ.Π.Α." (Βασ. Φιλίππου 3)

- CoffeeBox (Αλέξανδρου Χωνού 6)

ΒΕΡΟΙΑ

- Best of Brands (Παναγή Τσαλδάρη 27)

- Beluga Café & Restaurant Bar (Εληάς14)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS