Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 07/07/22

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 07/07/22

Το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 7/7 έως 13/7.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Απολύμανση πριν κάθε προβολή,

Μεγάλες αποστάσεις

Περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

ΟΥΠΣ 2! Ο ΝΩΕ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ... (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα1:   

Παρασκευή 8/7 – Σάββατο 9/7 –Κυριακή 10/7 – Δευτέρα 11/7 στις 19.00

Μετά την Κιβωτό του Νώε, τι; Ε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Η περιπέτεια συνεχίζεται με τα αξιαγάπητα ζωάκια να διευρύνουν την ανορθόδοξη οικογένειά τους και να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα για τον κόσμο γύρω τους, σε μια ακόμη ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια.

Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα.

Μετά από μια σειρά ατυχιών, τα παιδιά βρίσκονται κατά λάθος εκτός της Κιβωτού - μαζί με τις τελευταίες προμήθειες! Η Λέα και ακόμη ένας ναυαγός, η καινούργια τους φίλη, Τζέλι, ξεβράζονται σε ένα απομακρυσμένο νησί, ενώ ο Φίνι ξυπνάει σε μια περίεργη κοινότητα από οικεία ζωάκια που ζουν ειρηνικά - υπό την απειλή ενός… ζωηρού ηφαιστείου!

Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, την παλίρροια και τις τρομακτικές δονήσεις, ο Φίνι πρέπει να σώσει τους φίλους τους, να επανενώσει την οικογένειά του και να σώσει την κοινότητα από την απόλυτη καταστροφή…

Παρεμπιπτόντως, έχει δει κανείς το λευκό περιστέρι που πέταξε μακριά γυρεύοντας στεριά;

Έναν χρόνο μετά το πολυαγαπημένο «Ουπς… Ο Νώε Έφυγε», οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες επιστρέφουν με μια ακόμη ιστορία για τη δύναμη της αγάπης, της φιλίας και της συγχώρεσης μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα… βιβλικών διαστάσεων και πολύ, πολύ γέλιο!

Trailer:

THOR: LOVE AND THUNDER    (Marvel)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:   

Πέμπτη 7/7 -Σάββατο 9/7 –Κυριακή 10/7 – Δευτέρα 11/7 – Τρίτη 12/7 – Τετάρτη 13/7 στις 21.00

Προβολές σε 3D στην αίθουσα 1:   Παρασκευή 8/7 στις 20.45

Σκηνοθεσία:    Taika Waititi

Σενάριο:          Taika Waititi

Ηθοποιοί:        Natalie Portman, Karen Gillan, Christian Bale, Chris Hemsworth, Bradley Cooper, Matt Damon, Pom Klementieff, Jaimie Alexander, Vin Diesel, Tessa Thompson, Russell Crowe, Melissa McCarthy, Dave Bautista, Sean Gunn, Chris Pratt, Sam Neill, Taika Waititi

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

Trailer:

JURASSIC WORLD: ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:   

Παρασκευή 8/7 στις 21.00

Σκηνοθεσία:    Colin Trevorrow

Σενάριο:          Colin Trevorrow & Emily Carmichael

Ηθοποιοί:        Dichen Lachman, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, Daniella Pineda, Omar Sy, Campbell Scott, Justice Smith, BD Wong

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Trailer:

Η Θερινή αίθουσα διαθέτει μεγάλο υπόστεγο, κυλικείο και ήχο Dolby Digital 5.1

Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ διευκρινίζει ότι η πρόσβαση στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ είναι ελεύθερη σε όλους, χωρίς να απαιτείται καμιά επίδειξη αποτελέσματος τεστ ή βεβαίωσης εμβολιασμού .

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS