Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι προβολές από 24/07/2014

Οι προβολές από 24/07/2014

Αιθ 1 :  Ηρακλής 3D (ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ) - Ώρες προβολών: 19.30 και 21.45

To Block Buster του καλοκαιριού

Ο «Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι» βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel , και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, θα δούμε τα εξής: Η ιστορία ξεκινά μετά την πραγματοποίηση των 12 Αθλων από τον Ηρακλή. Στοιχειωμένος από μια αμαρτία του παρελθόντος, ο ήρωας γίνεται μισθοφόρος. Μαζί με πέντε πιστούς συντρόφους, ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες.

Trailer: http://youtu.be/80dkBAlpLA4

Θερινή αίθουσαPhilomena (Judi Dench, Steve Coogan) - Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Ταινία ποιότητας

Μετά την επιτυχή της πορεία σε διάφορα γνωστά κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όπου συγκέντρωσε 11 βραβεία, η «Φιλομένα» του Στίβεν Φρίαρς κάνει τώρα την έξοδό της στο Θερινό ΣΤΑΡ. Σε όλους μας είναι γνωστές οι ιστορίες αναζήτησης χαμένων συγγενών ή φίλων. Η νέα ταινία του βρετανού Στίβεν Φρίαρς «Φιλομένα» πραγματεύεται ένα παρόμοιο ζήτημα με μυθιστορηματικό ύφος καταφέρνοντας, ωστόσο, να μην περιπέσει στην παγίδα ενός μελοδραματικού, δακρύβρεχτου αφηγήματος.

Η ταινία βασίζεται σε ένα αληθινό γεγονός, που γράφτηκε στις εφημερίδες και αντανακλά μια πραγματικότητα που βίωσαν πολλές άλλες «αμαρτωλές»  μητέρες εκείνης της εποχής. Επίσης η ταινία έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων των Καλύτερης Ταινίας και Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Ντεντς. Απέσπασε επίσης τέσσερις υποψηφιότητες για BAFTA κερδίζοντας ένα και τρεις για Χρυσή Σφαίρα.

♦ Τέσσερις υποψηφιότητες για βραβεία BAFTA ♦

♦ Καλύτερης Ταινίας και Α' Γυναικείου Ρόλου  ♦

♦ Τρεις Χρυσές Σφαίρες  ♦

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στην αιθ:2)

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

31/7 Τέλεια ομορφιά

7/8 3 μέρες διορία (Κέβιν Κόστνερ)

21/8 Sextape (ΚάμερονΝτιάζ)

28/8 Planes 2 3D

28/8 Jupiter Asceding

4/9 Guardians of the Galaxy 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebookGroup: CINESTARVERIA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS