Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 03/02/22

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 03/02/22

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 3/2 έως 9/2/22.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Συσκευές καθαρισμού αέρα (με φίλτρα ενεργού άνθρακα και Hepa)

Απολύμανση πριν κάθε προβολή,

Μεγάλες αποστάσεις

Περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Είσοδος νωπού αέρα (φρέσκος)

SING 2- ΤΡΑΓΟΥΔΑ! 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Αίθουσα 1:   

Κυριακή 6/2 στις 17.00

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σενάριο/Σκηνοθεσία:  ΓΚΑΡΘ ΤΖΕΝΙΝΓΚΣ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ. Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος. Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται την προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές!

Trailer:

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

HAPPY FAMILY 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Αίθουσα 2:   

Σάββατο 5/2 - Κυριακή 6/2 στις 17.00

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία:    ΧΟΛΓΚΕΡ ΤΑΠΕ

Σενάριο:          ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΖΑΦΙΕΡ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2. Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση! Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

Trailer:

ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

“Εγώ Σμυρνιά γεννήθηκα κι έτσι είναι η Σμύρνη μου, φωνακλού και ναζιάρα και κοσμοπολίτισσα, γιομάτη νοστιμιές, χαρές, μουσικές”

Προβολές στην Αίθουσα 2:   Κάθε μέρα 19.00

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Κάθε λαός έχει μια χαμένη πατρίδα/Κάθε λαός έχει τη Σμύρνη του

Η ταινία «ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ, είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια και τη σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφέ. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε: Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Σύνοψη: H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

 Σενάριο: Μιμή Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman - Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση

Σκηνοθεσία:  Γρηγόρης Καραντινάκης

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Αναστασία Παντούση, Ozdemir Ciftcioglu,  Νέδη Αντωνιάδη, Γιάννης Εγγλέζος, Έφη Γούση, Nathan Thomas, Χρήστος Στέργιογλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Daniel Crossley, Dunkan Skinner,  Δάφνη Αλεξάντερ, Μιχάλης Μητρούσης, Nαταλία Δραγούμη, Μανώλης Γεραπετρίτης, Ανδρέας Νάτσιος, Ian Roberson, Joanna Kalafatis και ο Γιάννης Βογιατζής 

Special guest stars: Jane Lapotaire, Susan Hampshire και ο Rupert Graves

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, του Υπουργείου Εξωτερικών - Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Trailer:

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Belfast

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου σεναρίου σε ταινία 2022

AFI Special Award (Βραβεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου) 2022

Υποψήφια για OSCAR

Προβολές στην Αίθουσα 1:  Σάββατο 5/2 – Κυριακή 6/2 στις 19.00

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Με οσκαρικές προδιαγραφές και ηχηρή παρουσία στα φετινά κινηματογραφικά βραβεία έρχεται στις 27 Ιανουαρίου το Belfast, με τον Κένεθ Μπράνα να μας δίνει μια τρυφερή, ενίοτε χιουμοριστική, μα βαθιά βιωματική ταινία για την παιδική ηλικία ενός αγοριού στα ταραγμένα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του ‘60, στη γενέτειρα πόλη του.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς της ταινίας συναντάμε την Κατρίνα Μπαλφ, την βραβευμένη με Όσκαρ, Τζούντι Ντεντς, τον Τζέιμι Ντόρναν, τον Κίραν Χάιντς και φυσικά τον πρωτοεμφανιζόμενο Τζουντ Χιλ στο ρόλο του μικρού ήρωα που καθοδηγεί τη νοσταλγική αφήγηση.

Η ταινιάρα με τις 7 υποψηφιότητες στις χρυσές σφαίρες πάει ολοταχώς για Όσκαρ

Belfast. Μετά και τις 7 υποηφιότητες στις χρυσές σφαίρες (κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου), βάζει τώρα πλώρη για τα Όσκαρ.

Το Belfast είναι μια ταινία που σκηνοθετεί ο Κένεθ Μπράνα (Tenet, Dunkirk, Murder on the Orient Express). Ίσως η πρώτη του με τέτοια αποδοχή και ανταπόκριση. Σίγουρα η πρώτη του Τζέιμι Ντόρναν με τέτοια ανταπόκριση.

Μπορεί η ταινία να έγινε snubbed στα Ανεξάρτητα Βραβεία του Βρετανικού Σινεμά, στην Αμερική όμως έχει ιδιαίτερη απήχηση και με υψηλές βαθμολογίες από κριτικούς και κοινό. Ιδίως από τη στιγμή που δεν μιλάμε για ένα από τα blockbusters της χρονιάς ή κάποιο μεγάλο franchise.

Πρεμιέρα Πέμπτη 20/2

Ο Κένεθ Μπράνα αποτυπώνει τη ζωή του με το Belfast. Και το κάνει όχι με τον μελαγχολικό και μουντό τρόπο του Κεν Λόουτς, αλλά με ευθυμία και με αποδόμηση του δράματος. Παιδί μιας οικογένειας από τα χαμηλά στρώματα, με τις οικονομικές δυσκολίες να την ταλανίζουν, ο μικρός Μπάντι (η 9χρονη αποτύπωση του παιδικού εαυτού του Μπράνα) δε δείχνει να πνίγεται.

Αντιθέτως, κολυμπάει και μένει στην επιφάνεια. Αναπνέει. Και χαμογελά. Και ονειρεύεται. Και απολαμβάνει. Κι όλο αυτό το μεταδίδει και στους γονείς του που αφήνουν στην άκρη τα προβλήματα για να ακολουθήσουν την αισιοδοξία του γιου τους.

Σε μια εποχή που η κόντρα Καθολικών-Προτεστάντων έχει μπει στο πλαίσιο ακόμα και των βομβιστικών επιθέσεων, ο Μπάντι επιβιώνει στη σκληρή πραγματικότητα έχοντας για όπλο τη μουσική και το σινεμά. Μαζί με τη γιαγιά και τον παππού του ταξιδεύει και βρίσκει ένα αόρατο αλεξίσφαιρο στη βαναυσότητα της εποχής.

Μέσα από μια coming of age αφήγηση, ο Μπράνα γράφει μια ερωτική επιστολή στη γειτονιά και τους γονείς του. Χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνε. Η ιστορία του όμως γίνεται οικουμενική. Από τις φορές που μια αυτοαναφορική ταινία εμπνέει τόσο πολύ. Θα το διαπιστώσετε κι εσείς

Η ταινία Belfast είναι δεδομένο πως θα συγκλονίσει και θέλει να πάει στα Oscar

To «Belfast» του Κένεθ Μπράνα ολοταχώς προς τα Οσκαρ

Η νέα ταινία του Κένεθ Μπράνα κέρδισε το βραβείο κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, διάκριση που μαθηματικά οδηγεί στις υποψηφιότητες των Οσκαρ.

Το χαμηλότονο «Belfast», στροφή από τα blockbusters (βλ. «Thor») και τις μεγάλες παραγωγές (βλ. «Εγκλημα στο Οριαν Εξπρές») που σκηνοθετεί τον τελευταίο καιρό ο Κένεθ Μπράνα, αφηγείται την ενηλικίωση ενός παιδιού στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας τη δεκαετία του '60 κι αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τελιουράιντ χαιρετίστηκε ως το «Roma» του Κένεθ Μπράνα, όχι μόνο για την ασπρόμαυρη φωτογραφία του αλλά και για την έντονα προσωπική ιστορία που ο δημιουργός του δεν αρνείται ότι αφηγείται, ακριβώς όπως είχε κάνει και ο Αλφόνσο Κουαρόν στη δική του πολυβραβευμένη εκδοχή της ταινίας ενηλικίωσης.

Στη δεύτερη του φεστιβαλική παρουσία αυτό το φθινόπωρο, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το «Belfast» έφυγε θριαμβευτής με το βραβείο κοινού, αφετηρία για μια οσκαρική κούρσα που θα το βρεί σχεδόν σίγουρα ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Εδώ και πολλά χρόνια, το βραβείο κοινού του Φεστιβάλ του Τορόντο μοιάζει με ένα από τα πιο σίγουρα εισιτήρια για τα Οσκαρ, με τις ταινίες που διακρίνονται να εξασφαλίζουν στα σίγουρα μια υποψηφιότητα για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και σε ορισμένες περιπτώσεις να το κερδίζουν. Μια ματιά στην τελευταία δεκαετία αρκεί: «Ο Λόγος του Βασιλιά», «Silver Linings Playbook», «12 Years a Slave», «Room», «La La Land», «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», «Green Book», «Jojo Rabbit», «Nomadland».

Ο Κένεθ Μπράνα έχει προταθεί για Οσκαρ πέντε φορές στο παρελθόν σε διαφορετικές κατηγορίες: Καλύτερος Σκηνοθέτης και Α' Ανδρικός Ρόλος για το «Henry V» το 1990, Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους Μυθοπλασίας για το «Swan Song» το 1992, Διασκευασμένο Σενάριο για τον «Αμλετ» το 1997 και για Β' Ανδρικό Ρόλο το 1997 για το «My Week With Marilyn».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κατριόνα Μπαλφ, η Τζούντι Ντεντς, ο Τζέιμι Ντόρναν, ο Σιέραν Χιντς, ο Κόλιν Μόργκαν και ο μικρός Τζουντ Χιλ.

www.flix.gr

Trailer:

SCREAM

Προβολές στην Αίθουσα 2:  Σάββατο 5/2 στις 21.45

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία:    ΜΑΤ ΜΠΕΤΙΝΕΛΙ & ΤΑΪΛΕΡ ΓΚΙΛΕΤ

Σενάριο:          ΤΖΕΪΜΣ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΤ

Ηθοποιοί:        ΝΙΒ ΚΑΜΠΕΛ, ΝΤΙΛΑΝ ΜΙΝΕΤ, ΚΟΡΤΝΕΪ ΚΟΞ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΡΚΕΤ, ΚΑΪΛ ΓΚΑΛΝΕΡ, ΜΑΡΛΙ ΣΕΛΤΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.

Trailer:

MOONFALL: Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Προβολές στην Αίθουσα 1:  Πέμπτη 3/2 – Παρασκευή 4/2 – Δευτέρα 7/2 – Τρίτη 8/2 – Τετάρτη 9/2 στις 19.45

Σάββατο 5/2 στις 21.15

Προβολές στην Αίθουσα 2:    Κυριακή 6/2 στις 21.30

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης- από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών, δηλωμένο στο gov.gr, OXI EDUPASS), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία:    ΡΟΛΑΝΤ ΕΜΕΡΙΧ

Σενάριο:          ΡΟΛΑΝΤ ΕΜΕΡΙΧ

Ηθοποιοί:        ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ, ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ, ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΜΑΪΚΛ ΠΕΝΑ, ΤΣΑΡΛΙ ΠΛΑΜΕΡ, ΤΖΟΝ ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Από τον σκηνοθέτη: ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ – 2012 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ - Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ - ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ – STARGATE - 10000 ΠΧ - Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ MIDWAY – ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΓΚΟΤΖΙΛΑ

Trailer:

Για την είσοδο σας στην Αίθουσα 1 και Αίθουσα 2 επισκεφθείτε την σελίδα μας: www.cinestar.gr

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS