Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 28/10/21

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 28/10/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 28/10 έως 3/11.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Συσκευές καθαρισμού αέρα (με φίλτρα ενεργού άνθρακα και Hepa)

- απολύμανση πριν κάθε προβολή,

- μεγάλες αποστάσεις

- περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

- αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ) THE ADDAMS FAMILY 2

Προβολές στην Αίθουσα1 “Χειμερινή ”: Πέμπτη 28/10 - Παρασκευή 29/10 - Σάββατο 30/10 - Κυριακή 31/10 στις 18.00  (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapidtest από 12 ετών και πάνω, Selftest από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η αγαπημένη, αλλόκοτη φαμίλια επανέρχεται με τη συνέχεια κινουμένων σχεδίων «Η Οικογένεια Άνταμς 2». Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία οι Άνταμς μπερδεύονται σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν την επιβλητική μακαβριότητα και την εκκεντρικότητά τους.

Σκηνοθεσία:    ΓΡΕΓΚ ΤΙΕΡΝΑΝ & ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΕΡΝΟΝ

Σενάριο:          ΝΤΑΝ ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ

Trailer:

Venom: Let there be Carnage (marvel)

Προβολές στην Αίθουσα 1&2 “Χειμερινή”:

Κάθε μέρα στις 20.30

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapidtest από 12 ετών και πάνω, Selftest από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Δεύτερο, πιο fun κι απολαυστικό «Venom» με τον ΑντιΣέρκις στη σκηνοθεσία και τον Τομ Χάρντι στο ρόλο του υπερ-αντιήρωα που αγάπησε

Ο ΕντιΜπροκ αποπειράται να ξαναγεννήσει την καριέρα του με το να πάρει συνέντευξη από τον κατά συρροήν δολοφόνο ΚλέτουςΚάσαντι, ο οποίος γίνεται ξενιστής για τον Κάρναζ και καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή.

Σκηνοθεσία: ΑντιΣέρκις

Σενάριο: Κέλι Μάρσελ

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ναόμι Χάρις, Γούντι Χάρελσον

Trailer:

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ 2 - HALLOWEEN KILLS

Προβολές στην Αίθουσα1&2“Χειμερινή ”: Πέμπτη 28/10 – Παρασκευή 29/10 - Δευτέρα 1/11 – Τρίτη 2/11 – Τετάρτη 3/11 στις 20.30

Σάββατο 30/10 - Κυριακή 31/10 στις 19.00 και 21.15

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapidtest από 12 ετών και πάνω, Selftest από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία:    ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΓΚΡΙΝ

Σενάριο:          ΣΚΟΤ ΤΙΜΣ & ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΓΚΡΙΝ

Ηθοποιοί:        ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΕΡ, ΓΟΥΙΛ ΠΑΤΟΝ, ΤΟΜΑΣ ΜΑΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το 2018, Η Νύχτα με τις Μάσκες του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Τζέιμι Λι Κέρτις, «έσφαξε» στο boxoffice, κερδίζοντας περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έτσι έγινε το πιο εμπορικό κεφάλαιο της διάσημης σειράς ταινιών στα 40 χρόνια της ιστορίας της. Δημιούργησε μάλιστα ένα νέο ρεκόρ ως το μεγαλύτερο άνοιγμα σαββατοκύριακου για θρίλερ με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Και η νύχτα με τις μάσκες που θα σημάνει την επιστροφή του Μάικλ Μάγιερς, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι (Τζείμι Λι Κέρτις), η κόρη της Κάρεν (Τζούντι Γκριρ) και η εγγονή της Άλισον (Άντι Μάτιτσακ) άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα, πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της. Αλλά όταν ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί, το τελετουργικό λουτρό αίματος θα αναβιώσει. Όσο η Λόρι παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά. Οι γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλιότερου μακελειού του Μάικλ και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να εξοντώσει τον Μάικλ μια για πάντα. Το κακό θα πεθάνει απόψε.

Trailer:

Για την είσοδο σας στην Αίθουσα 1 και Αίθουσα 2 επισκεφθείτε την σελίδα μας: www.cinestar.gr

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS