Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 21/10/21

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 21/10/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 21/10 έως 27/10.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Συσκευές καθαρισμού αέρα (με φίλτρα ενεργού άνθρακα και Hepa)

- απολύμανση πριν κάθε προβολή,

- μεγάλες αποστάσεις

- περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

- αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Venom : Let there be Carnage  (marvel)

Προβολές στην Αίθουσα 1 “Χειμερινή ”:   

Πέμπτη 21/10 – Παρασκευή 22/10 – Δευτέρα 25/10 – Τρίτη 26/10 – Τετάρτη 27/10 στις 20.30

Σάββατο 23/10 και Κυριακή 24/10 στις 19.00 και 21.15

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Δεύτερο, πιο fun κι απολαυστικό «Venom» με τον Αντι Σέρκις στη σκηνοθεσία και τον Τομ Χάρντι στο ρόλο του υπερ-αντιήρωα που αγάπησε

Ο Εντι Μπροκ αποπειράται να ξαναγεννήσει την καριέρα του με το να πάρει συνέντευξη από τον κατά συρροήν δολοφόνο Κλέτους Κάσαντι, ο οποίος γίνεται ξενιστής για τον Κάρναζ και καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή.

Σκηνοθεσία: Αντι Σέρκις

Σενάριο: Κέλι Μάρσελ

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ναόμι Χάρις, Γούντι Χάρελσον

Trailer:

NO TIME TO DIE (007)

Προβολές στην Αίθουσα2 “Χειμερινή ”:   Πέμπτη 21/10 – Παρασκευή 22/10 – Σάββατο 23/10 - Κυριακή 24/10 στις 20.30  (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Πρωταγωνιστούν Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν

Σενάριο Νιλ Πέρβις & Ρόμπερτ Γουέιντ και Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην τελευταία του εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ

Trailer:

Ο Ρον Χάλασε - Ron's Gone Wrong (Μεταγλ)

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”:   Παρασκευή 22/10 - Σάββατο 23/10 - Κυριακή 24/10 στις 18.00  (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ

Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Φιλίπ Βάιν, Σάρα Σμιθ

Σενάριο: Πίτερ Μπέιναμ, Σάρα Σμιθ

Trailer:

Για την είσοδο σας στην Αίθουσα 1 και Αίθουσα 2 επισκεφθείτε την σελίδα μας: www.cinestar.gr

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS