Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η μεγάλη έξοδος του Αγίου Πνεύματος με αφετηρία το «Coffee go»

Η μεγάλη έξοδος του Αγίου Πνεύματος με αφετηρία το «Coffee go»

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεφύγουμε μετά από πολύ καιρό από την ρουτίνα της καθημερινότητας, αποτελεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Όπως λοιπόν σε κάθε έξοδο μας, έτσι και σε αυτή, η στάση στο Caffee Go drive in στη Ν.Π.Ο. Βέροιας είναι απαραίτητη, για να απολαύσουμε άμεσα, τον 100% Αrabica Αrtisti καφέ, ζεστό ή κρύο, ο οποίος προσφέρεται με νεράκι ή κρουασανάκι.

Μπορούμε επίσης να γευτούμε, τα δροσερά smoothies, τα απολαυστικά milkshakes, παγωτά, χυμούς , κρύες σοκολάτες bitter, λευκή, lila, φερερο, με διάφορες γεύσεις, τα πολλών ειδών αναψυκτικά - σουρωτές με γεύσεις, κρύο τσάι και σαλέπι. 

Επίσης ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν, σνακς και hot dog.

Και μην ξεχνάμε την προσφορά, ΣΤΟΥΣ 6 ΚΑΦΕΔΕΣ Ο 7ος ΔΩΡΟ, το delivery στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2331063222 – 2331062623 και φυσικά το delivery από το efood και το box, με την επιλογή Coffee Go.

Προσοχή!!!

Στο Caffee Go drive in υπάρχει και η πολύ όμορφη αυλή , για να καθίσουμε να απολαύσετε όλα τα είδη και μετά να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS