Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 10/06/21

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 10/06/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 10/6 έως 16/6.

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

--> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

--> μεγάλες αποστάσεις

--> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

--> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές:  Παρασκευή 11/6 και Κυριακή 13/6 στις 20.40

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΛΑ & ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη  λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.

Trailer:

Κρουέλα- Cruella

Προβολές:    Πέμπτη 10/6- Σάββατο 12/6 – Δευτέρα 14/6 – Τρίτη 15/6 – Τετάρτη 16/6 στις 20.45

Πρωταγωνιστούν: Εμα Στόουν, Εμα Τόμσον, Τζόελ Φράι

ΟΙ βραβευμένες με Όσκαρ Emma Stone (La La Land) και Emma Thompson υποδύονται δύο ανελέητες αντιπάλους και πρωταγωνιστούν στην φαντασμαγορική Κρουέλα, τη νέα live-action υπερπαραγωγή της Disney.

Η ταινία διηγείται, για πρώτη φορά, τα γεγονότα που οδήγησαν στη γέννηση της έκρυθμης και διαβόητης κακιάς με τη διεστραμμένη αδυναμία στα σκυλιά της Δαλματίας, της θρυλικής Κρουέλα ντε βιλ.

Trailer: 

«Πρόστιμο»

Προβολές:  Παρασκευή 11/6 και Κυριακή 13/6 στις 22.20

Γιατί εμένα, θα μάθεις να με σέβεσαι!

Στο «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, ο Bαγγέλης, απομεινάρι της rave γενιάς, ζει ντιλάροντας κάνναβη. Θα ήθελε μία σταθερή δουλειά, χωρίς ρίσκα. Ο Πέτρος είναι ένας μπράβος των νοτίων προαστίων. Θέλει σεβασμό και οικογένεια. Η Κατερίνα, άθελά της, θα τους φέρει στο ίδιο σπίτι.

Σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης | Σενάριο: Πάνος Τράγος και Φωκίων Μπόγρης | Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Στάθης Σταμουλακάτος, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Αγγελος Αναστασίου (Θύτης), Φένια Αποστόλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Τζένη Κιτσέλη, Σίσσυ Τουμάση, Ομηρος Πουλάκης, Κώστας Στεφανάκης, Γιάννης Οικονομίδης |

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS