Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 26/05/21

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 26/05/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ στη Βέροια, από τις 26/5 έως τις 6/6.

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

--> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

--> μεγάλες αποστάσεις

--> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

--> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Έναν Γιατρό Παρακαλώ!

(ΔΩΡΕΑΝ προβολή – περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων- διάθεση εισιτηρίων από τις 18.00 στο ταμείο του κινηματογράφου )

Προβολές:  Τετάρτη 26/5 στις 20.45

Μία γαλλική κωμωδία ως αντίδοτο του καύσωνα, έρχεται με... συνταγή γιατρού!

Ο Σερζ Μαμού-Μανί είναι γιατρός, παθολόγος, μεσόκοπος, κουρασμένος από τη ζωή, λίγο αλκοολικός, πολύ κυνικός με την ανθρώπινη αδυναμία που το λειτούργημά του τον «αναγκάζει» να θεραπεύει. Ο Σερζ δουλεύει στην υπηρεσία κατ' οίκον επισκέψεων κι είναι παραμονή Χριστουγέννων: όταν ένας τραυματισμός στη μέση θα τον ακινητοποιήσει, ο ντελιβεράς Μαλέκ, θετικός, προσηνής, μ' ένα παιδικό όνειρο να γίνει γιατρός, θα τον αντικαταστήσει, φορώντας, κυριολεκτικά, τα παπούτσια του κι εξετάζοντας τους ασθενείς με... οδηγίες του Σερζ από το hands free του τηλεφώνου.

Trailer: 

SOUL (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές:    Σάββατο 29/5 και Κυριακή 30/5 στις 20.30

Η νέα ταινία της Disney/Pixar θα μας οδηγήσει στα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής σε μια διασκεδαστική ιστορία γεμάτη σπουδαία νοήματα.

Στα ελληνικά ακούγονται οι: Πάνος Τοψίδης, Ειρήνη Τσίγκα, Κώστας Φιλίππογλου, Άντρια Ράπτη, Γιώτα Μηλίτση, Χρήστος Πλαΐνης, Βίνα Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Σάρλος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Μαρία Πλακίδη

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το Soul, ακολουθεί τον Joe, έναν δάσκαλο μουσικής σε σχολείο, ο οποίος είχε όνειρο να γίνει μέλος μιας μπάντας και να παίζει μουσική στο jazz club, Half Note. Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, η ψυχή του οδηγείται σε ένα μέρος που ονομάζεται “You Seminar” και προετοιμάζει όλες τις ψυχές πριν το ταξίδι τους στη Γη. Εκεί με τη βοήθεια μιας νέας ψυχής με το κωδικό όνομα 22, θα επανεκτιμήσει κάποια πράγματα για τη ζωή του πριν επανέλθει για τη στιγμή που πάντα περίμενε.

Trailer: 

Nomadland -  «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ»

OSCAR Καλύτερης ταινίας 2021

Προβολές:    Πέμπτη 27/5 - Παρασκευή 28/5 στις 21.00

Σάββατο 29/5 - Κυριακή 30/5 στις 22.30

H πολυαναμενόμενη ταινία της Chloe  Zhao «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ» (Νοmadland) με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με 4 πλέον Όσκαρ Frances McDormand, κυριάρχησε στην 93η τελετή των Όσκαρ κερδίζοντας 3 βραβεία, εκείνο της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και του Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων, έχει ήδη κερδίσει 2 Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλυτερης Ταινίας, το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας και το βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

 Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern (Frances McDormand) πακετάρει το Van της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδα Chloe Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων», συμπεριλαμβάνει τους αληθινούς νομάδες Linda May, Swankie και Bob Wells ως μέντορες και συντρόφους της Fern στην εξερεύνηση του απέραντου τοπίου της Αμερικανικής Δύσης. 

Trailer:

«Πρόστιμο»

Προβολές:  Δευτέρα 31/5 – Τρίτη 1/6 – Τετάρτη 2/6 στις 21.00

Γιατί εμένα, θα μάθεις να με σέβεσαι!

Στο «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, ο Bαγγέλης, απομεινάρι της rave γενιάς, ζει ντιλάροντας κάνναβη. Θα ήθελε μία σταθερή δουλειά, χωρίς ρίσκα. Ο Πέτρος είναι ένας μπράβος των νοτίων προαστίων. Θέλει σεβασμό και οικογένεια. Η Κατερίνα, άθελά της, θα τους φέρει στο ίδιο σπίτι.

Σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης | Σενάριο: Πάνος Τράγος και Φωκίων Μπόγρης | Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Στάθης Σταμουλακάτος, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Αγγελος Αναστασίου (Θύτης), Φένια Αποστόλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Τζένη Κιτσέλη, Σίσσυ Τουμάση, Ομηρος Πουλάκης, Κώστας Στεφανάκης, Γιάννης Οικονομίδης |

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS