Εκτύπωση αυτής της σελίδας
COFFEE GO + COFFEE GO BRIDGE: Στους 6 καφέδες ο 7ος δώρο!!!

COFFEE GO + COFFEE GO BRIDGE: Στους 6 καφέδες ο 7ος δώρο!!!

Μία ακόμη προσφορά από τα COFFEE GO + COFFEE GO BRIDGE στην Βέροια. Με την κάρτα πακέτου, στους 6 καφέδες που θα συμπληρώσετε, σας κερνάνε τον 7ο.

Αποκτήστε την απλά, με ένα πέρασμα από το Νέο Περιφερειακό, η την Γέφυρα Κούσιου.

Ο κόσμος του COFFEE GO + COFFEE GO BRIDGE, με  μοναδικές γεύσεις,  που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού, λόγω της υψηλής  ποιότητας καφέ Artisti που χρησιμοποιεί.

Απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ, ζεστό ή κρύο, στο καινούργιο ποτήρι της σειράς του  COFFEE GO, με έντονα καλοκαιρινά χρώματα, έτοιμο να ταξιδέψει παντού.

Στα COFFEE GO + COFFEE GO BRIDGE μπορείτε ακόμη να βρείτε, πολλών ειδών αναψυκτικά, χυμούς,  τσάϊ, σαλέπι, παγωτά, δροσερά smoothies, αλλά και ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν και σνακς.

Και επειδή βρισκόμαστε στη Σαρακοστή, το Coffee Go, προσφέρει στους πελάτες του, στα δύο καταστήματά του στην Βέροια και νηστίσιμα προϊόντα, όπως:

Νηστίσιμες πιττούλες με πατάτα και μανιτάρι, κουλούρι πολύσπορο και Θεσσαλονίκης, κρύα σάντουιτς φαλάφελ, μπιφτέκι λαχανικών και διάφορα σνακς.

Delivery και από το efood. Επίλεξε το Coffee Go και παράγγειλε τώρα.

DELIVERY ΣΤΑ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2331063222 - 2331062623

Γρήγορη εξυπηρέτηση από το ευγενικό προσωπικό.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS