Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 27/08/20

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 27/08/20

Το πρόγραμμα του κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 27/8 έως 2/9.

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 2: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

TROLLS WORLD TOUR

Προβολές:    Σάββατο 29/8  - Κυριακή 30/8 - Δευτέρα 31/8 – Τρίτη 1/9 στις 20.00

(Θερινή αίθουσα – Μη υποχρ, χρήση μάσκας)

Ηθοποιοί:  ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΝΤΟΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΣΙΝΑΣ, ΑΡΗΣ ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ, ΖΕΡΟΜ ΚΑΛΟΥΤΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση. Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας, θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ. Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπράντς, μαζί με τους φίλους τους – τον Μπίγκο, την Σένιλ, την Σάτιν, τον Κούπερ και τον Γκάι Ντάιαμοντ θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπάρμπ.

Trailer:

ΜΑΡΙΑ ΚΙΟΥΡΙ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

RADIOACTIVE

Προβολές :   Πέμπτη 27/8, στις 21.00

Παρασκευή 28/8 – Σάββατο 29/8 – Κυριακή 30/9- Δευτέρα 31/8 - Τρίτη 1/9  στις 21.45

Τετάρτη 2/9 (εκτός)

(Θερινή – Μη υποχρ, χρήση μάσκας)

Σκηνοθεσία:    ΜΑΡΖΑΝ ΣΑΤΡΑΠΙ

Σενάριο:          ΤΖΑΚ ΘΟΡΝ

Ηθοποιοί:        ΣΑΜ ΡΑΪΛΙ, ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΑΪΚ, ΑΝΙΟΥΡΙΝ ΜΠΑΡΝΑΡΝΤ, ΣΑΪΜΟΝ ΡΑΣΕΛ ΜΠΙΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα ταξίδι στη ζωή της θρυλικής Μαρίας Κιουρί, στις παθιασμένες σχέσεις της, στις επιστημονικές καινοτομίες της και στις συνέπειες αυτών για τον κόσμο ολόκληρο. Η γνωριμία της με τον επίσης επιστήμονα Πιερ Κιουρί, ο γάμο τους και η ανακάλυψη του ραδίου που άλλαξε την επιστήμη για πάντα. Μία ταινία αφιερωμένη στην ευφυία των Κιουρί που άλλαξε τον κόσμο και τους οδήγησε όχι μόνο στο Βραβείο Νόμπελ αλλά και στην παγκόσμια αναγνωσιμότητα.

Trailer:

TENET

Προβολές:    Τετάρτη 26/8 στις 21.00 (Θερινή – Μη υποχρ, χρήση μάσκας)

Πέμπτη 27/8 - Παρασκευή 28/8 - Κυριακή 30/8 - Δευτέρα 31/8 – Τρίτη 1/9 – Τετάρτη 2/9  στις 21.00 (αιθ1 – Υποχρ, χρήση μάσκας)

Σάββατο 29/8 στις 19.00 και 21.45 (αιθ1 – Υποχρ, χρήση μάσκας)

Σκηνοθεσία:    ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Σενάριο:          ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Ηθοποιοί:        ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ, ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΝΤΕΜΠΙΚΙ, ΜΑΪΚΛ ΚΕΪΝ, ΤΖΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΚΛΕΜΕΝΣ ΠΟΕΣΙ, ΝΤΙΜΠΛ ΚΑΠΑΝΤΙΑ

Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Οπλισμένος μόνο με μία λέξη, το Tenet, ο Πρωταγωνιστής (Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον) αναλαμβάνει μία μυστηριώδη αποστολή για να σώσει ολόκληρο τον κόσμο, με φόντο τον αινιγματικό κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, σε συνθήκες που τέμνουν τη διάσταση του χρόνου.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS