Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μας «άφησε» ο Νίκος Κουτόβας - Το Σάββατο η κηδεία του

Μας «άφησε» ο Νίκος Κουτόβας - Το Σάββατο η κηδεία του

Σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι, έφυγε από την ζωή ο Νίκος Κουτόβας, σε ηλικία 73 χρόνων.

Πρόκειται για τον Βεροιώτη επιχειρηματία του γνωστού ζαχαροπλαστείου LIDO, τον διάδοχο των αδελφών Κούσιου, των γνωστών ευεργετών της Βέροιας.

Πάντα με τον καλό του λόγο, είχε μόνο φίλους και ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν επιδεικνυόταν και πολλές φορές πρόσφερε στους αδύναμους συνανθρώπους του. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και υπεραγαπούσε την ομάδα της πόλης του, την «Βασίλισσα» του Βορρά, την οποία παρακολουθούσε όπου και να αγωνιζόταν, ακόμη και στα πέτρινα χρόνια της, πάντα παρέα με τους γιους του και τελευταία τους εγγονούς του, που πρόλαβε και τους έκανε να αγαπήσουν την μεγάλη δική του αγάπη.

Ο Νίκος όπως έμαθε να κάνει σε όλη του τη ζωή, πάλεψε και ξεπέρασε κατά ένα μεγάλο ποσοστό ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, που του παρουσιάστηκε πριν δύο περίπου χρόνια, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει και την επάρατο νόσο, που τον «χτύπησε» πριν 40 μέρες και τον πήρε από κοντά μας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου της Βέροιας.

Συλλυπητήρια, να είναι ελαφρύ το χώμα της Βέροιας που θα τον σκεπάζει και στους γιους του Γιώργο και Πέτρο, όπως και σε όλη την οικογένεια, οι εφημερίδες ΒΕΡΟΙΑ και ΚΕΡΚΙΔΑ εύχονται να είναι γεροί και να τον θυμούνται.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS