Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 23/07/20

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 23/07/20

Το πρόγραμμα του θερινού σινεμά ΣΤΑΡ από 23 έως 29/7/20.

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι

Captain Sabertooth and the Magic Diamond

Προβολές:    Παρασκευή 24/7 – Σάββατο 25/7  στις 20.40

Σε μια σκοτεινή ζούγκλα κάπου στην Καραϊβική, ένα νεαρό αγόρι, ο Μάρκο, αποδρά από τον τρομερό μάγο Μάγκα Χαν και τον στρατό του από πιθήκους. Έχει όμως κλέψει και το μαγικό διαμάντι που ικανοποιεί κάθε επιθυμία όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο. Πολύ σύντομα, ο διαβόητος πειρατής Μαυροδόντης μαθαίνει για το διαμάντι, και απλά αποφασίζει να το κάνει δικό του. Μαζί, όμως, κάνει και το λάθος να μπερδέψει τον κάτοχο του, με έναν από τους νεαρούς που έχει στο πλοίο του, τον Πίνκι.

Trailer:

Το Κόλπο του Αιώνα (El Robo del Siglo)

No1 ταινία σε όλους τους ΘΕΡΙΝΟΥΣ κινηματογράφους

Νο1 ταινία στο Box office της Αργεντινής

Νο1 ταινία σε όλη την Ελλάδα

Πρωταγωνιστούν: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Ντιέγο Περέτι, Χουάν Αλάρι, Πάμπλο Ράγκο

Προβολές:  Πέμπτη 23/7 στις 21.00 ,

Παρασκευή 24/7, Σάββατο 25/7 στις 22.00,

Κυριακή 26/7 στις 21.00

Δευτέρα 27/7 στις 21.00

Τρίτη 28/7 – Τετάρτη 29/7 - εκτός

Το κινηματογραφικό Casa de Papel είναι κλάσεις ανώτερο απ’ τη σειρά

Η πλέον διαβόητη ληστεία τραπέζης στα σύγχρονα αργεντίνικα χρονικά είναι σίγουρα αυτή που έγινε στις 13/1 του 2006 στην Banco Rio του Σαν Ισίδρο, προαστίου του Μπουένος Άιρες. Απασχόλησε τα media και την κοινή γνώμη για χρόνια, ενώ αποτελεί και τη βασική πηγή έμπνευσης για την πασίγνωστη σειρά του Netflix «La casa de papel». Ο Αργεντινός σκηνοθέτης Άριελ Γουίνογκραντ, γνωστός μας από τις εμπορικές κωμωδίες «Χωρίς Παιδιά» και «10 Μέρες Χωρίς τη Μαμά», αποφασίζει να διηγηθεί τώρα τα πραγματικά γεγονότα της παράτολμης αυτής επιχείρησης, αγκαζάροντας μάλιστα ως συνσεναριογράφο τον… εμπνευστή της, Φερνάντο Αραούχο.

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών και περιστασιακός ζωγράφος, ο Φερνάντο περνά ένα βροχερό βράδυ μπροστά από ένα υποκατάστημα της Banco Rio και, παρατηρώντας προσεκτικά τους γύρω υπονόμους, συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές σχέδιο. Να φτάσει υπογείως ως το θησαυροφυλάκιο και τις θυρίδες της, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να υλοποιήσει μόνος του. Οργανώνοντας με τη βοήθεια του «ψημένου» απατεώνα Μάριο Βιτέτε μια εξαμελή συμμορία, μελετούν εξονυχιστικά και προσαρμόζουν αναλόγως όλες τις λεπτομέρειες του ριφιφί, καταλήγοντας στο να εισβάλουν θορυβωδώς με τα όπλα από την κεντρική είσοδο της τράπεζας και να διαφύγουν σιωπηλά, αν και περικυκλωμένοι από την αστυνομία, διαμέσου των υπονόμων.

Με τον μόνιμο συνεργάτη του Γουίνογκραντ Ντιέγκο Περέτι και τον έμπειρο Γκιγιέρμο Φρανσέγια («Η Φαμίλια», «Το Αριστούργημά μου») στους δύο βασικούς ρόλους, το «Κόλπο του Αιώνα» γεμίζει ενέργεια και βρίσκει τέμπο χάρη στις απολαυστικά κωμικές πρωταγωνιστικές ερμηνείες του. Ταυτόχρονα, γραφικοί μα απόλυτα αληθοφανείς χαρακτήρες, ισορροπία χιούμορ και σασπένς, αφηγηματικές εκπλήξεις που ζωηρεύουν την πλοκή (όπως τα σύντομα φλας μπακ), μαζί με μετρημένες σεναριακές ανατροπές δεν αφήνουν ούτε στιγμή αυτήν τη διασκεδαστική heist movie να γλιστρήσει στην κοινοτοπία. Ακόμα και το ρομαντικό πνεύμα που τη διατρέχει (η Αργεντινή έχει υποφέρει πολλά από το τραπεζικό σύστημά της) υπονομεύεται διακριτικά από μια πικρή, πικάντικη ειρωνεία, την οποία επιβεβαιώνει κανείς αν θέλει να μάθει την εκτός οθόνης συνέχεια της αληθινής ιστορίας.

Trailer:

Stand Up comedy – COMEDY FOR THE MASSES

ΚΩΣΤΑΣ  ΜΑΛΙΑΤΣΗΣ – ΗΛΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – MIKEIUS

Τρίτη 28 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Θερινό σινεμά ΣΤΑΡ στις 21.30

"Ο Καραγκιόζης Διακοπές στον Βόρειο Πόλο"

Tετάρτη 29 Ιουλίου στο Θερινό σινεμά "ΣΤΑΡ" στις 19.30

ΑΡΚΑΣ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ - Ζωή Μετά

Τετάρτη  29 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Θερινό σινεμά ΣΤΑΡ στις 21.30

Οι ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά σε καλοκαιρινή περιοδεία

Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS