ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτέλους θα δούμε… φως!!!

Σε αντικατάσταση 14.996 φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων με σύγχρονης τεχνολογίας τύπου LED στους δρόμους ευθύνης της Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσει η Περιφέρεια.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού ΣΔΙΤ έχει ήδη εκδοθεί και η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 17η Σεπτεμβρίου 2020.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 έτη, ο προϋπολογισμός 18,5 εκ. ευρώ (με ΦΠΑ), ενώ το αντικείμενο αφορά στην αντικατάσταση 14.996 φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων με σύγχρονης τεχνολογίας τύπου LED, στην εφαρμογή συστημάτων απομακρυσμένου ελέγχου και τηλεμετρίας και στη λειτουργία και συντήρηση όλου του δικτύου ηλεκτροφωτισμού των δρόμων, που ανήκουν στην ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, στο πλαίσιο του έργου περιλαμβάνεται η αποκατάσταση των βλαβών και η επισκευή του ηλεκτρολογικού δικτύου στο σύνολό του. Θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά σώματα σε συνολικό μήκος δρόμων άνω των 1.000 χιλιομέτρων.

Σε ότι αφορά την Ημαθία, θα αντικατασταθούν οι λάμπες και τα φωτιστικά σώματα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης και συγκεκριμένα από όρια (Μοναστηρίου από διασταύρωση με εξωτερική περιφερειακή – Νέα Μαγνησία – Χαλκηδόνα – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Παναγία Σουμελά), μια απόσταση 84 χιλιομέτρων όπου θα τοποθετηθούν 1.484 φωτιστικά.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (13/7/20)