Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Να δίνονται δωρεάν οι μάσκες στους εθελοντές αιμοδότες

Να δίνονται δωρεάν οι μάσκες στους εθελοντές αιμοδότες

Πολύ σωστά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας τηρεί αυστηρά μέτρα εισόδου εντός της Μονάδας Υγείας, στα πλαίσια της αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

Έτσι όσοι για κάποιους λόγους τους επιτρέπεται η είσοδος, θα πρέπει είτε να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα, είτε θα πρέπει να πληρώσουν ένα ευρώ στο κυλικείο για να την αγοράσουν.

Όμως αυτό δεν πρέπει να ισχύει γι αυτούς που πάνε στο Νοσοκομείο για να προσφέρουν εθελοντισμό, όπως είναι οι αιμοδότες. Δεν μπορεί να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων τους και να τους υποχρεώνουν να αγοράζουν μάσκες.

Νομίζουμε ότι η Διοίκηση θα πρέπει να λάβει μέριμνα ώστε οι εθελοντές αιμοδότες που προσέρχονται για να δώσουν αίμα, να τους παρέχεται δωρεάν η μάσκα. Έστω αυτή η μικρή «χειρονομία» να αποτελεί αναγνώριση της σπουδαίας πράξης εθελοντισμού τους…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (29/6/20)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS