Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ευκαιρία για την αξιοποίηση του Τριποτάμου

Ευκαιρία για την αξιοποίηση του Τριποτάμου

Με την πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολύ καλό. Αφορά έντεκα τομείς και μέσα σ΄ αυτούς για το περιβάλλον με βιώσιμη ανάπτυξη και έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Έτσι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο νου μας, είναι η ευκαιρία για αξιοποίηση του ποταμιού της Βέροιας, τον Τριπόταμο με ήπιες παρεμβάσεις σε κάποια σημεία του ώστε και να αναδειχθεί το φυσικό του κάλλος και να αξιοποιηθεί.

Και με αφορμή τις παραπάνω φωτογραφίες μας, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν κάποιοι εύκολα προσβάσιμοι χώροι στην κοίτη του ποταμιού, και στην συνέχεια ή να τα αξιοποιήσει ο Δήμος ή να τα διαθέσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία για την δημιουργία χώρων που θα συγκεντρώσουν κόσμο.

Πρέπει επιτέλους το πανέμορφο δώρο της φύσης, θα πρέπει να το χαρούν ανάλογα και πολίτες τόσο της πόλης, όσο και οι επισκέπτες της…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (29/6/20)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS