ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

La Casa De Papel σεζόν 4: Το καλύτερο «φάρμακο» για την καραντίνα!

La Casa De Papel σεζόν 4: Ο νέος κύκλος επεισοδίων της αγαπημένης σειράς είναι διαθέσιμος και στο Ελληνικό Netflix.

La Casa De Papel σεζόν 4: Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περίμεναν αυτή τη μέρα. Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι σήμερα, Παρασκευή (3/4) θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν της επιτυχημένης Ισπανικής σειράς. Θυμίζουμε ότι η εταιρία παραγωγής είναι το Netflix κάτι που σημαίνει ότι όλα τα επεισόδια της σειράς είναι άμεσα διαθέσιμα. Βέβαια αν υπολογίσουμε την καραντίνα, τότε αρκετός κόσμος δεν θα αργήσει να τα δει.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να δουν τα επεισόδια το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος βιάζεται μπορεί να τα δει από σήμερα. Συγκεκριμένα το Netflix είχε ανακοινώσει ότι μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα σε όλο των κόσμο. Φυσικά και στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η τέταρτη σεζόν αποτελείται από 8 μέρη.

La Casa De Papel: Η σειρά φαινόμενο

Μπορεί το La Casa De Papel να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Η σειρά δημιουργήθηκε και αρχικά προβλήθηκε στην Ισπανική τηλεόραση. Ωστόσο η ανταπόκριση που είχε από τον κόσμο δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι ολοκληρώθηκε μετά τα δυο πρώτα μέρη.

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα όπως κάνει με πολλές σειρές που δεν είναι δικής του παραγωγής. Η ιστορία από εκεί και μετά είναι γνωστή. Η «Τέλεια Ληστεία» έγινε μεγάλη επιτυχία αναγκάζοντας τους δημιουργούς να γυρίσουν άλλες δυο σεζόν με την τέταρτη να ξεκινάει από σήμερα το πρωί.

Κείμενο από: pagenews.gr