Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει με διάγγελμα ο πρωθυπουργός!

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει με διάγγελμα ο πρωθυπουργός!

Η κυβέρνηση παίρνει δραστικά μέτρα και στις 6:00 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει την απαγόρευση μετακινήσεων των πολιτών στο πλαίσιο της λήψης ακόμη πιο δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού!

Οι συσκέψεις του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους υπουργούς στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα είναι συνεχείς, ενώ και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση εξετάζει κάθε μέτρο που θα διασφαλίζει την υγεία των πολιτών.

Το μέτρο θα απαγορεύει όλες τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο μετά από την αποστολή SMS σε ένα πενταψήφιο αριθμό, στο οποίο θα αναφέρει ο κάθε πολίτης το όνομά του, την διεύθυνσή του και τον κωδικό του σημείου στο οποίο επιθυμεί να μεταβεί (π.χ. φαρμακείο, σούπερ μάρκετ κλπ, όπως οι κωδικοί αυτοί θα έχουν ανακοινωθεί).

Θυμίζουμε ότι παρά τις δραματικές εκκλήσεις της κυβέρνησης και των επιστημόνων να μείνουμε στα σπίτια μας, χιλιάδες συμπολίτες μας αγνοούν τους πάντες και αδιαφορούν.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS