Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει με διάγγελμα ο πρωθυπουργός!

Η κυβέρνηση παίρνει δραστικά μέτρα και στις 6:00 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει την απαγόρευση μετακινήσεων των πολιτών στο πλαίσιο της λήψης ακόμη πιο δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού!

Οι συσκέψεις του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους υπουργούς στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα είναι συνεχείς, ενώ και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση εξετάζει κάθε μέτρο που θα διασφαλίζει την υγεία των πολιτών.

Το μέτρο θα απαγορεύει όλες τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο μετά από την αποστολή SMS σε ένα πενταψήφιο αριθμό, στο οποίο θα αναφέρει ο κάθε πολίτης το όνομά του, την διεύθυνσή του και τον κωδικό του σημείου στο οποίο επιθυμεί να μεταβεί (π.χ. φαρμακείο, σούπερ μάρκετ κλπ, όπως οι κωδικοί αυτοί θα έχουν ανακοινωθεί).

Θυμίζουμε ότι παρά τις δραματικές εκκλήσεις της κυβέρνησης και των επιστημόνων να μείνουμε στα σπίτια μας, χιλιάδες συμπολίτες μας αγνοούν τους πάντες και αδιαφορούν.

filathlos.gr