Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 05/12/19

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 05/12/19

Το νέο πρόγραμμα του κινηματοΘεάτρου ΣΤΑΡ, από την Πέμπτη 5/12/19 έως την Τετάρτη 11/12/19.

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) - FROZEN II

Προβολές:   Καθημερινά στις 18.00

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΜΠΑΚ

Σενάριο: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙ & ΑΛΙΣΟΝ ΣΡΟΪΝΤΕΡ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΑΜΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μία ακόμα φορά το βασίλειό της.

TRIVIA

Η περιπλάνηση στο άγνωστο, ακόμα και για μια δυνατή βασίλισσα σαν την Έλσα, απαιτεί θάρρος, φαντασία και λίγη μαγεία. Η Έλσα έχει το χάρισμα να φτιάχνει πάγο και χιόνι. Πολύ πρόσφατα έμαθε να ελέγχει τη μαγική της δύναμη και αποκάλυψε τις δυνάμεις της στο βασίλειο μετά από χρόνια. «Η Έλσα είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας με την απίθανη ικανότητα να τιθασεύει τη δύναμη της φύσης» λέει ο σκηνοθέτης Chris Buck. «Η σύνδεση της με τη φύση ήταν εκεί από πάντα.

Αλλά δεν ξέρει το γιατί». Οπότε, όσο χαρούμενη και να μοιάζει, η Έλσα νιώθει αναστατωμένη. Η σκηνοθέτιδα Jennifer Lee, που έγραψε και το σενάριο, λέει: «Η Έλσα ακούει μια φωνή που την καλεί και κανείς άλλος δεν την ακούει. Προσπαθεί να την μπλοκάρει, αλλά δεν σταματάει. Της δείχνει κομμάτια από το παρελθόν. Της υπόσχεται απαντήσεις για τους λόγους που είναι όπως είναι. Η φωνή είναι επική και μυστηριώδης. Πρέπει να τη βρει ».

Οι απαντήσεις που υπόσχεται αυτό το κάλεσμα απειλούν το βασίλειο. Οπότε, η Έλσα ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι στο άγνωστο σε μαγεμένα δάση και σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Η Άννα είναι αποφασισμένη να πάει μαζί της, να είναι δίπλα της και να τη βοηθήσει να λύσει το μυστήριο, μαζί με τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν.

Trailer: 

ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ

MOTHERLESS BROOKLYN

Προβολές:  καθημερινά στις  20.30

Σενάριο/ Σκηνοθεσία: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΝΟΡΤΟΝ

Ηθοποιοί: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΝΟΡΤΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ, ΤΣΕΡΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΦΙΣΕΡ ΣΤΙΒΕΝΣ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ, ΓΚΟΥΓΚΟΥ ΜΠΑΤΑ-ΡΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Νέα Υόρκη, 1957. Ο Λάιονελ Έσρογκ (Έντουαρντ Νόρτον), ένας μοναχικός ιδιωτικός ντετέκτιβ με σύνδρομο Τουρέτ, αναλαμβάνει να διαλευκάνει τον φόνο του μέντορα και μοναδικού φίλου του, Φρανκ Μίνα (Μπρους Γουίλις). Έχοντας λιγοστά στοιχεία και ένα ψυχαναγκαστικό μυαλό στη διάθεση του, ο Λάιονελ ανακαλύπτει τα καλά φυλαγμένα μυστικά που κρατούν σε ισορροπία τη μοίρα ολόκληρης της πόλης. Σε μία μυστηριώδη διαδρομή από τα ποτισμένα με τζιν τζαζ κλαμπ του Χάρλεμ ως τις σκληρές φτωχογειτονιές του Μπρούκλιν και τα πολυτελή σαλόνια των εμπόρων εξουσίας, ο Λάιονελ έρχεται αντιμέτωπος με κακοποιούς, διαφθορά και τον πιο επικίνδυνο άνδρα της πόλης για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του και να σώσει τη γυναίκα που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρας του.

TRIVIA

Στην καρδιά αυτής της σχολαστικά δομημένης αστυνομικής ιστορίας βρίσκεται μία ξεχωριστή και αιχμηρή εκδοχή του νουάρ σινεμά -ένας άντρας οδηγείται στα πιο σκοτεινά μέρη της Νέας Υόρκης του 1957 από την ανάγκη να καταλάβει τον κόσμο που τον έχει αφήσει στο περιθώριο. Πρόκειται για τον Λάιονελ Έσρογκ, έναν ήρωα, του οποίου η διαταραχή θα τον είχε κανονικά αποκλείσει από τις κλασικές αστυνομικές ιστορίες, αλλά στην περίπτωση αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο και παλεύει με το χάος και την ευαισθησία.

Όταν ο Λάιονελ προσπαθεί να βρει τον φονιά του μόνου ανθρώπου που νοιάστηκε για αυτόν, του αφεντικού του Φρανκ Μίνα, βυθίζεται βαθιά στο σκοτάδι της πόλης. Η παρόρμηση του να βάζει τάξη στο χάος, να συναρμολογεί ξανά ό,τι έχει διαλυθεί, τον οδηγούν στην ίδια τη δομή της Νέας Υόρκης. Η αναζήτηση για δικαιοσύνη γίνεται μία οδύσσεια που τον εμπλέκει με τις δυνάμεις όχι μόνο της φιλοδοξίας, της απληστίας, της μισαλλοδοξίας και της εξουσίας, αλλά και τη δύναμη της μουσικής και της συναισθηματικής σύνδεσης.

Πριν από δύο δεκαετίες, ο Νόρτον διάβασε το ευρηματικό, πρωτοποριακό βιβλίο του Λέθεμ και αγάπησε τον γεμάτο ενέργεια, αλλόκοτο αφηγητή του. Μπορεί να είναι ένα φρικιό, αλλά ο Νόρτον διέκρινε μέσα του την πανανθρώπινη ανάγκη να βρει τον εαυτό του και να αναδυθεί σε έναν χαοτικό κόσμο.

«Με συνεπήρε αυτό το ορφανό παιδί που μεγάλωσε στους κακόφημους δρόμους του Μπρούκλιν, που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ και έχει ιδεοληπτική και ψυχαναγκαστική διαταραχή. Είναι, όμως, εξαιρετικά έξυπνος και έχει έναν μοναδικό τρόπο να βλέπει τον κόσμο» λέει ο Νόρτον. «Έχει μια πολύ θετική πλευρά η ψυχαναγκαστική του προσωπικότητα. Δεν μπορεί να αφήσει τα πράγματα ήσυχα, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται πράγματα που δεν βγάζουν νόημα. Οπότε, σαν ντετέκτιβ, έχει την ακούραστη παρόρμηση να ανακαλύψει τι γίνεται γύρω του. Το βρήκα συναρπαστικό και συγκινητικό».

trailer:

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Μεταγλ.)

REMI SANS FAMILLE

Προβολές:  Καθημερινά στις 18.00

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΥΑΝ ΜΠΛΟΣΙΕ

Σενάριο: ΑΝΤΟΥΑΝ ΜΠΛΟΣΙΕ

Ηθοποιοί: ΛΟΥΝΤΙΒΙΝ ΣΑΝΙΕ, ΒΙΡΖΙΝΙ ΛΕΝΤΟΥΑΓΙΕΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΤΕΪΓ, ΜΑΛΟΜ ΠΑΚΕΝ, ΤΖΟΝΑΤΑΝ ΖΑΚΑΪ, ΖΑΚ ΠΕΡΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας του Έκτορα Μαλό, που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο, η ταινία «Χωρίς Οικογένεια» μεταφέρει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του μικρού Remi σε μια σύγχρονη, επική ταινία με μοντέρνο αέρα, υπέροχα σκηνικά, νοσταλγική ατμόσφαιρα και μια συγκινητική και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη ιστορία ενηλικίωσης για μικρούς και μεγάλους. Στη γαλλική υπερπαραγωγή πρωταγωνιστούν οι Daniel Auteuil (Cache) και ο πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός Maleaume Paquin. Την εξαιρετική αυτή κινηματογραφική μεταφορά με την παραμυθένια αίσθηση και τα διαχρονικά μηνύματα υπογράφει ο ταλαντούχος Antoine Blossier (Proie).

Trailer:  

LAST CHRISTMAS

Προβολές:  Καθημερινά στις 20.00

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ

Σενάριο: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ & ΓΚΡΕΓΚ ΓΟΥΑΪΖ

Ηθοποιοί: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΜΙΣΕΛ ΓΙΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλα, πρέπει να έχεις πίστη (Faith). Η δύναμη της ιστορίας κρύβεται στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit. Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Extra:

Στην ταινία "Last Christmas" πρωταγωνιστεί η μουσική του Τζορτζ Μάικλ, και φυσικά, η ομώνυμη κλασική επιτυχία του τίτλου. Επίσης, θα ακούσουμε και ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα τραγούδια του θρυλικού καλλιτέχνη, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω από 115 εκατομμύρια δίσκους και ηχογραφήσει 10 Νο1 επιτυχίες στην μεγαλειώδη πορεία του.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS