Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι προβολές από 10/04/2014

Οι προβολές από 10/04/2014

Αιθ 2 : Η Κλέφτρα των Βιβλίων- The Book Thief.  - Ώρες προβολών: 19.15 και 21.45

Σενάριο/ Σκηνοθεσία: Τζέφρι Ρας, Εμιλι Γουότσον, Σόφι Νέλις

Το μυθιστόρημα με τη μεγάλη διεθνή επιτυχία «The Βook Τhief» του Μάρκους Ζούσακ  γνωρίζει μια διασκευή για τον κινηματογράφο από τον Μπράιαν Πέρσιβαλ («Ο Πύργος του Ντάουντον»). Οι ερμηνείες είναι αξιόλογες και συμπληρώνουν ένα κινηματογραφικό αφήγημα που τονίζει τις αρχές της φιλίας, της αλληλεγγύης, τη δύναμη των βιβλίων ενώ καταγγέλλει τη βαρβαρότητα του πολέμου. Παίζουν: Σόφι Νελίς, Τζέφρι Ρας, Έμιλι Γουότσον, Μπεν Σνέτζερ, Νίκο Λίρς. Μεταφορά ενός διάσημου νεανικού best seller, αυτό το γλυκερό δράμα του Β' Παγκοσμίου επιχειρεί να κερδίσει την καρδιά του θεατή, ακολουθώντας όλα τα κλισέ κινηματογραφικά μονοπάτια. Υποψήφιο για Οσκαρ Μουσικής.

Αιθ 1 : ΝΩΕ 3D  (συνεχίζει για 3η και τελευταία εβδομάδα) - Ώρες προβολών: 22.00

Σενάριο/ Σκηνοθεσία: ΝΤΑΡΕΝ ΑΡΟΝΟΦΣΚΙ

Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ , ΝΙΚ ΝΟΛΤΕ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΛΟΓΚΑΝ ΛΕΡΜΑΝ , ΡΕΪ ΓΟΥΙΝΣΤΟΟΥΝ

EXTRA: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα του Νώε, του προφήτη του Θεού, που σώζει την οικογένειά του και μέρος του ζωικού βασιλείου μέσα σε μια τεράστια βάρκα, την κιβωτό, όταν η Γη πλήττεται από μια φονική πλημμύρα, τον βιβλικό κατακλυσμό. Η θρυλική ταινία που δεν πρέπει αν χάσει κανείς.

Αιθ 2 : Ο ΚΟΣ ΠΙΜΠΟΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΜΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) - Ώρες προβολών: 17.30

Μια υπέροχη παιδική ταινία για όλη την οικογένεια.

Αιθ 1 : CAPTAIN AMERICA 2: Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.  Ώρες προβολών: 19.30  (Συνεχίζει για 2η εβδομάδα η No1 ταινία σε όλο τον κόσμο)

Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ , ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ , ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ , ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ , ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ , ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ. Στα χνάρια της εξαιρετικής εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας των Εκδικητών, το “Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα” επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον πιο πατριωτικό σούπερ ήρωα του σύμπαντος της Marvel.  

Eιδικό αφιέρωμα για την ταινία Captain America:

Captain America vs. Batman vs. Superman.

Με το δεύτερο μέρος του «Captain America» να αλώνει το παγκόσμιο box-office, η Marvel ανακοινώνει την ημερομηνία εξόδου της τρίτης ταινίας του Στιβ Ρότζερς ακριβώς την ημέρα που στις αίθουσες θα βγει το «Batman vs. Superman» της Warner.

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως η επιλογή της Marvel είναι τυχαία, αφού η ημερομηνία εξόδου του προσωρινά τιτλοφορημένου «Batman vs. Superman» της Warner στις 6 Μαΐου του 2016 έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό.

Η κίνησή της είναι σαφώς μια πράξη... ισχύος που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε πιθανό αντίπαλο και έρχεται να γιορτάσει με αλαζονία την τεράστια επιτυχία του «Στρατιώτη του Χειμώνα», ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ ανοίγματος στην Αμερική για το μήνα Απρίλιο και έχει ήδη ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως. Το μόνο που μπορείς να συμπεράνεις είναι πως μια από τις δύο ταινίες θα αλλάξει σίγουρα ημερομηνία, εκτός αν είμαστε τόσο τυχεροί ώστε να δούμε δύο από τα μεγαλύτερα blockbusters του 2016 να κονταροχτυπιούνται στο box-office σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Μέχρι τότε, δεν γνωρίζουμε φυσικά τίποτα για τον τρίτο «Captain America», γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για το «Batman vs. Superman» και το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως η μανία του Χόλιγουντ με τα κόμικς συνεχίζει να ορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

link: http://flix.gr/news/captain-america-vs-batman-vs-superman.html

Εσύ είσαι πραγματικός fan της Marvel;

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

20/4 Η Τινκερμπελ και οι πειρατές 3D

20/4 Η πεντάμορφη και το τέρας (το μαγευτικό παραμύθι ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη με τους: Léa Seydoux, Vincent Cassel)

1/5 Spiderman 3D

15/5 Godzilla 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS