Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 20/09/18

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 20/09/18

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ & ΓΟΥΙΝΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές μόνο: Πέμπτη 20/9 – Παρασκευή 21/9 – Σάββατο 22/9 – Κυριακή 23/9  στις 18.00

Σκηνοθεσία:    ΜΑΡΚ ΦΟΡΣΤΕΡ,  Σενάριο:ΑΛΕΞ ΡΟΣ ΠΕΡΙ

Ηθοποιοί:        ΓΙΟΥΑΝ ΜΑκΓΚΡΕΓΚΟΡ , ΧΕΪΛΙ ΑΤΓΟΥΕΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Στην τρυφερή live-action περιπέτεια της Disney, Κρίστοφερ & Γουίνι, το νεαρό αγόρι που έζησε αμέτρητες ιστορίες στο Δάσος των Εκατό Εκταρίων με την ενθουσιώδη και αξιαγάπητη παρέα των παιχνιδιών του, μεγάλωσε και έχασε το δρόμο του. Τώρα, οι φίλοι της παιδικής του ηλικίας θα επιστρέψουν στον ενήλικο κόσμο για να βοηθήσουν τον Κρίστοφερ Ρόμπιν να θυμηθεί το στοργικό και παιχνιδιάρικο αγόρι που ακόμα βρίσκεται κάπου μέσα του. Ο ενήλικας Κρίστοφερ δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο.

Επίσημο site: http://disney.gr/

Trailer:

Ο JOHNNY ENGLISH ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Με τον γνωστό σε όλους μας Mr. Bean!

Προβολές:  Πέμπτη 20/9 – Δευτέρα 24/9 – Τρίτη 25/9– Τετάρτη 26/9 στις 21.00

Παρασκευή 21/9 – Σάββατο 22/9– Κυριακή 23/9 στις 19.30  και 21.45

Σκηνοθεσία:    ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΚΕΡ

Σενάριο:          ΝΙΛ ΠΕΡΒΙΣ & ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΟΥΕΪΝΤ

Ηθοποιοί:        ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ, ΜΠΕΝ ΜΙΛΕΡ, ΟΛΓΚΑ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Ο ένας και μοναδικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο ρόλο που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, εκείνου του ατζαμή κατασκόπου Johnny English που, στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Αυτήν τη φορά, όταν αποκαλύπτονται οι πραγματικές ταυτότητες όλων των Βρετανών μυστικών πρακτόρων, ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς! Στο πλευρό του η εντυπωσιακή Όλγκα Κιριλένκο, που προσπαθεί να του βάλει ”φρένο”, αλλά ο οδοστρωτήρας Johnny English δε σταματά να προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Επίσημο site: http://www.johnnyenglishmovie.com/

Trailer:

ΚΥΝΗΓΟΣ - THE PREDATOR

Προβολές:  καθημερινά στις 21.00

Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΣΕΪΝ ΜΠΛΑΚ

ΣΕΪΝ ΜΠΛΑΚ & ΦΡΕΝΤ ΝΤΕΚΕΡ

Ηθοποιοί:  ΟΛΙΒΙΑ ΜΑΝ, ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ, ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΪΝ, ΑΛΦΙ ΑΛΕΝ, ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΡΕΜΠΛΕΪ, ΚΙΓΚΑΝ-ΜΑΪΚΛ ΚΙ, ΤΡΕΒΑΝΤ ΡΟΟΥΝΤΣ, ΙΒΟΝ ΣΤΡΑΧΟΒΣΚΙ, ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ Κ. ΜΠΡΑΟΥΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και μια καθηγήτρια εξελικτικής βιολογίας θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Η ελπίδα του κόσμου βρίσκεται στα χέρια μιας ομάδας πρώην στρατιωτικών που υποφέρουν πλέον από μετατραυματικό στρες και συναντιούνται συχνά για ομαδική ψυχανάλυση.  Τι θα συνέβαινε αν αυτοί οι άνθρωποι έρχονταν αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη απειλή τους σύμπαντος; Μια μεγάλη πρόκληση και μια τρομερή περιπέτεια θα είναι η αφορμή που έψαχναν για να θυμηθούν ποιοι ήταν πριν γνωρίσουν τη φρίκη του πολέμου. Μπορεί όλοι τους να έχουν φοβερά ψυχικά τραύματα, όμως όταν έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσουν ενωμένοι τον εχθρό δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένες μηχανές.

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/the-predator

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS