Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 16/08/18

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 16/08/18

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - CHARMING     (ΜΕΤΑΓΛ.)

Αιθ1: (κλιματίζεται)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 18.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ

Ηθοποιοί:      ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπερ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική!

Επίσημο site: https://www.3qumedia.com/charming

Trailer: 

«ΒΑΛΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ» - (METTI LA NONNA IN FREEZER)

ΘΕΡΙΝΗ  Αίθουσα

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 21.15

Σκηνοθεσία: Τζιαν Κάρλο Φοντάνα, Τζιουζέπε Στάσι. Ηθοποιοί: Φάμπιο ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουσία Οτσόνε

Η Κλαούντια είναι μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Οταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία τής χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει.

Μεταμφιέσεις, παρεξηγήσεις και έξυπνα ψέματα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της ξεκαρδιστικής κωμωδίας που μιλά με χιούμορ για τη δυσκολία τού να «βρίσκεις λύσεις» σε περιόδους κρίσης…

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλλημα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει. Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Κλαούντια αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Σιμόνε Ρέτσια, ο πιο άφθαρτος - και ίσως λίγο αδέξιος - αξιωματικός της αστυνομίας οικονομικού εγκλήματος, την ερωτεύεται παράφορα. Κάπου ανάμεσα σε έξυπνες παρανοήσεις, μεταμφιέσεις και παρεξηγήσεις, η ιδιαίτερη απάτη της Κλαούντια θα αρχίσει να «λιώνει» κάθε λεπτό που περνάει σαν μια γιαγιά που ξεπαγώνει στον ήλιο!

Συμπαγές σενάριο, φρέσκο χιούμορ, ανατροπές, σύγχρονη αισθητική και μια σκηνοθετική ματιά μπολιασμένη με ιδέες και αποσπάσματα από την αγγλοαμερικανική κουλτούρα, καθιστούν το «Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο» την πιο πρωτότυπη και αυθεντική κινηματογραφική πρόταση με τη σφραγίδα της Ιταλίας.

H ιδέα της ταινίας προέρχεται από πραγματικές ιστορίες ειδήσεων. Συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας Νικόλα Τζουλιάνο εμπνεύστηκε την ιδέα από την πραγματική ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην επαρχία του Κούνεο, η οποία «πάγωσε» με τη συνενοχή συγγενών της που ήθελαν να συνεχίσουν να λαμβάνουν του σύνταξή της.

Όσο η γιαγιά είναι ακόμη ζωντανή, τον ρόλο της ερμηνεύει η Μπάρμπαρα Μπουσέ, ενώ στη συνέχεια, όταν και αποχαιρετά τα εγκώμια, την αντικαθιστά ένα μανεκέν από το τμήμα ειδικών εφέ.

Η Μίριαμ Λεόνε κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ιταλία» το 2008, ενώ το 2010 μεταπήδησε στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε ιταλικές παραγωγές και τηλεοπτικές σειρές, με πιο γνωστή την επιτυχημένη σειρά «Μέδικοι, οι Άρχοντες της Φλωρεντίας».

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS