Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 09/08/18

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 09/08/18

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - CHARMING   (ΜΕΤΑΓΛ.)

Αιθ1: (κλιματίζεται)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 18.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ

Ηθοποιοί:  ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπερ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική!

Επίσημο site: https://www.3qumedia.com/charming

Trailer: 

ΑπαγωγΗ- SECUESTRO - BOY MISSING

ΘΕΡΙΝΗ  Αίθουσα

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 21.15

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΟΡΙΟΛ ΠΑΟΥΛΟ

Ο Victor βρίσκεται από έναν άνδρα να περιφέρεται μόνος και χτυπημένος στο κεφάλι. Μετά την απαραίτητη μεταφορά του στο νοσοκομείο, η αστυνομία προσπαθεί να μάθει από εκείνον τι του συνέβη. Με βοηθό την μητέρα του, μια διάσημη δικηγόρο, περιγράφει στην αστυνομία το χρονικό της απαγωγής του από έναν άνδρα. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της απαγωγής, ενώ η μητέρα του Victor βάζει «λυτούς και δεμένους» για να κρατήσει όσο πιο μακριά γίνεται, τον φερόμενο ως δράστη. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή καταλήγοντας σε μια απρόσμενη και δυσάρεστη έκπληξη για την Patricia.

Είναι απ’ τις ταινίες που σίγουρα θα ξεχωρίσεις μιας και είναι ανατρεπτική καθ’ όλη τη διάρκεια της,

Η ταινία λοιπόν είναι δομημένη με τον ανατρεπτικό τρόπο που ξέρει πολύ καλά να κάνει ο Oriol Paulo και δεν απογοητεύει καθόλου. Μια υπόθεση που αλλιώς ξεκινάει και αλλιώς προχωράει και αλλιώς καταλήγει.

Συγκυρίες οι οποίες αποδείχθηκαν ωφέλιμες για κάποιους και για κάποιους άλλους άδικες. Ψέματα, λάθη, παρανομίες, σχολική βία αλλά και βία γενικά, ενδοοικογενειακά προβλήματα και όλα αυτά στον βωμό του χρήματος. Δεν θα σας απογοητεύσει σαν συνολικό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός σκηνοθέτης ΟΡΙΟΛ ΠΑΟΥΛΟ που σας ενθουσίασε με τις ταινίες: contratiempo - the body - Julia's eyes

φέτος το καλοκαίρι σας παρουσιάζει την καλύτερη ταινία μυστηρίου: ΑΠΑΓΩΓΗ - SECUESTRO

"Υπάρχουν λόγοι να ζήσεις και λόγοι για να σκοτώσεις" Η Πατρίτσια, παίρνει το νόμο στα χέρια της, όταν ο φερόμενος απαγωγέας του κωφάλαλου Βίκτωρ αφήνεται ελεύθερος ελλείψει στοιχείων. Το Ισπανικό θρίλερ "Απαγωγή" που μάγεψε κοινό και κριτικούς έρχεται διά χειρός Οριόλ Πάουλο («Το Σώμα», «Αόρατος Επισκέπτης»).

Η «Απαγωγή» είναι ένα συναρπαστικό δείγμα της ομάδας πίσω από το ισπανικό κύμα εκπληκτικών ψυχολογικών ταινιών της τελευταίας δεκαετίας, όπως «Το Σώμα», «Το Ορφανοτροφείο» και «Τα Μάτια της Τζούλια». Ο σεναριογράφος της ταινίας «Αόρατος Επισκέπτης»  Όριολ Πάουλο πλέκει εδώ μια αγωνιώδες ταινία μυστηρίου με έντονο ρυθμό και πολλές ανατροπές, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η σπουδαία παραγωγός ισπανικών θρίλερ Μαρ Ταργκάρονα.

Η εκφραστική Μπλάνκα Πορτίγιο («Ραγισμένες αγκαλιές», «Γύρνα Πίσω») πρωταγωνιστεί ερμηνεύοντας δεξιοτεχνικά μία μητέρα που θα φτάσει στα άκρα για να προστατεύσει το παιδί της, ξεπερνώντας τους ηθικούς κανόνες σε ένα ανελέητο κυνήγι γάτας-ποντικιού. Δίπλα της εμφανίζονται οι Χοσέ Κορονάδο («Το Σώμα»), Αντόνιο Ντετσέντ («Γυναίκες Μόνες») και Βισέντε Ρομέρο («Κελί 211»).

Ηθοποιοί: Μπλάνκα Πορτίγιο, Αντόνιο Ντετσέντ, Βισέντε Ρομέρο, Μαρκ Ντόμενεκ, Χοσέ Κορονάδο

Trailer:

   

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS