Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 11/01/18

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 11/01/18

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ  

(ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά )

Μόνο Σάββατο και Κυριακή στις  17.00

Σκηνοθεσία:    ΚΑΡΛΟΣ ΣΑΛΝΤΑΝΑ

Σενάριο:          ΜΟΥΝΡΟ ΛΙΦ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΟΝΑΚΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

TRIVIA

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/ferdinand-the-bull

Trailer: 

THE POST: ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Κάθε μέρα 19.00 και 21.15

Υποψήφιο για OSCAR

Υποψήφιο για 6 Χρυσές σφαίρες

Βραβείο του Εθνικού Συμβουλίου Κριτικών Κινηματογράφου των ΗΠΑ Καλύτερης ταινίας

Τομ Χανκς και Μέριλ Στριπ στην αναβίωση του σκανδάλου του Pentagon Papers πίσω στο 1971 - μια ταινία για την ελευθερία της δημοσιογραφίας, που όπως υποστήριξε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα μπορούσε να γυριστεί μόνο τώρα.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Σενάριο: Λιζ Χάνα, Τζοζ Σίνγκερ

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ, Αλισον Μπρι, Σάρα Πόλσον, Κάρι Κουν, Ντέιβιντ Κρος, Μπρους Γκρίνγουντ, Τρέισι Λετς, Μπομπ Οντενκερκ

Η δημοκρατία και η ελευθερία του Τύπου δοκιμάζονται σε μία κρίσιμη στιγμή της Αμερικάνικης Ιστορίας, που δείχνει ότι το θάρρος που χρειάζεται για να λάμψει η αλήθεια είναι μεγαλύτερο και από τον ίδιο τον Αμερικάνο Πρόεδρο.

Όταν στην ταινία «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά», ο κορυφαίος κινηματογραφιστής, Στίβεν Σπίλμπεργκ, σκηνοθετεί τους βραβευμένους με Oscar χαρισματικούς αστέρες Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς, δημιουργείται ένα αριστουργηματικό, δημοσιογραφικό δράμα που εξιστορεί έξυπνα τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 1971 στην Αμερική, γύρω από τη δημοσιοποίηση των Pentagon Papers, με αποκαλύψεις, σκάνδαλα και κυβερνητικές συνωμοσίες.

H ταινία κατάφερε ήδη να μαγέψει τους κριτικούς και να αποσπάσει 6 υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες και 3 βραβεία από το National Board of Review.

Η συγκλονιστική δραματική ταινία, «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά», αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ (Μέριλ Στριπ), και στον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι (Τομ Χανκς), στην προσπάθεια τους να αποκαλύψουν και να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων. Οι δυο τους καλούνται να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, προκειμένου να ρίξουν φως σε κρυμμένα μυστικά του κράτους, θέτοντας όμως σε κίνδυνο τόσο τις καριέρες τους, όσο και την προσωπική τους ελευθερία.

Η ταινία αυτή αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική σύμπραξη των πολυβραβευμένων ταλαντούχων ηθοποιών Στριπ και Χανκς με τον κορυφαίο κινηματογραφιστή Σπίλμπεργκ, ο οποίος, εκτός από τη σκηνοθεσία, ανέλαβε και την παραγωγή, σε συνεργασία με τις Έιμι Πασκάλ και Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ. Το σενάριο υπογράφουν η Λιζ Χάνα και ο Τζος Σίνγκερ.

Η εφημερίδα συγκρούστηκε με τον Λευκό Οίκο καθώς τα έγγραφα τα οποία δημοσιοποιήθηκαν αποκάλυπταν πως η κυβέρνηση Nixon είπε ψέματα στον αμερικανικό λαό όσον αφορά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο ενώ άνοιξε μια μεγάλη κουβέντα γύρω από την ελευθερία του Τύπου στις Η.Π.Α. Βάλτε και λίγο το ότι ο Trump είναι πρόεδρος + το τα όσα ακούμε καθημερινά περί fake news κλπ και μπαμ. Ίσως να μιλάμε για το κρυφό απόλυτο φαβορ για OSCAR καλυτερης ταινίας 2018

Trailer:

INSIDIOUS - ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ

Κάθε μέρα : 21.30

Σκηνοθεσία: Adam Robitel

Σενάριο:  ΛΙ ΑΝΚΡΙΤΣ & ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΑΤΖ

Ηθοποιοί:  Lin Shaye, Angus Sampson, Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker and Marcus Henderson

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye), η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.

trailer:

JUMANJI: ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Κάθε μέρα  19.00

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν με τους: Ντουέιν Τζονσον, Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ, Κάρεν Γκίλαν

Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και παίρνουν το άβαταρ που διάλεξαν. Ο έμπειρος παίχτης Spencer γίνεται ένας μυώδης τυχοδιώκτης, ο αθλητής Fridge χάνει το μισό του ύψος αλλά γίνεται Αϊνστάιν, η δημοφιλής Bethany μεταμορφώνεται σε έναν μεσήλικα καθηγητή και η ντροπαλή Martha είναι μια σκληροτράχηλη πολεμίστρια. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι -πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να ζήσουν την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, να ανακαλύψουν τι άφησε πίσω του ο Alan Parrish είκοσι χρόνια πριν και να μάθουν να…παίζουν παρέα, χρησιμοποιώντας τα δυνατά στοιχεία του καθένα. Αλλιώς θα μείνουν μέσα στο παιχνίδι για πάντα…

Σκηνοθεσία: Jake Kasdan

Σενάριο: Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers

Παίζουν: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Missy Pyle

trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS