Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διπλασιασμός στο «Αλκαζάρ», έδρα η Βόλφσμπουργκ

Διπλασιασμός στο «Αλκαζάρ», έδρα η Βόλφσμπουργκ

Το «εξάποντο» παραμονής ανάμεσα σε Λάρισα και ΟΦΗ, ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα των πλέι άουτ της Super League.

Εδώ θα βρεις τα κορυφαία προγνωστικα στοιχήματος από τους ειδικούς

275. Λάρισα – ΟΦΗ (17:15)

Ομάδες που έχουν βελτιωθεί αισθητά στη διάρκεια των πλέι άουτ και μάχονται για την παραμονή. Η Λάρισα «τρέχει» αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Βέβαια, εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο τον Παναιτωλικό στα 16 πιο πρόσφατα για τη Super League. Αναγεννημένος ο ΟΦΗ από τότε που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Νίκος Νιόπλιας, τρέχει κι αυτός αήττητο τεσσάρων αγώνων (1-3-0), αν και εκτός έδρας οι Κρητικοί έχουν να κερδίσουν από τις 12 Δεκεμβρίου, όταν επισκέφτηκαν τη Λάρισα, για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: Αίμα κι άμμος, «εξάποντο» με το νικητή (αν υπάρξει) να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή. Αμφότερες σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτως έκβασης του αγώνα, θεωρούμε πως θα σημειώσουν από ένα γκολ. Στο 2.01 το να σκοράρουν αμφότερες.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS