Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατακλύστηκε το ΣΤΑΡ για το βιβλίο και την ταινία του ΠΑΟΚ! (φωτο)

Κατακλύστηκε το ΣΤΑΡ για το βιβλίο και την ταινία του ΠΑΟΚ! (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) στο Κινηματοθεατρο ΣΤΑΡ στη Βέροια η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου "ΠΑΟΚ αφού" του Χρήστου Ζαμπούνη!

Πλήθος κόσμου και παρακολούθησε την εκδήλωση και στην συνέχεια την προβολή της ταινίας του Νίκου Τριανταφυλλίδη "90 χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το μέλλον".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Παπαγιαννης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο χαντμπολίστας Γρηγόρης Σανίκης, ο Ηλίας Λαζός, πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου Βέροιας, ο Παύλος Παυλίδης πρόεδρος των Αστικών Βέροιας, και πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του "δικεφάλου"!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS