Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο χρυσά ο Γαλανούδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2016

Δύο χρυσά ο Γαλανούδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2016

Ιστορία έγραψε ο αθλητής του ΑΣ ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Γαλανούδης Ελισσαίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2016 που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο "Σπυρος Λουης" στην Αθήνα.

Ο αθλητής κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, τα πρώτα χρυσά μετάλλια του σωματείου, στην πρώτη του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωταθλημα ΑμεΑ, στον Ακοντισμό και στη Σφαιροβολία, κλάσης 43 (αναπηρία στα δύο κάτω άκρα, αλλά αγωνίζονται σε όρθια στάση), κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του προπονητή του Καραϊωσήφ Αλεξανδρου.

Η αποστολή επιστρέφει στη Βέροια την Δεύτερα το βράδυ και θα ακολουθήσει πλήρης αναφορά και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας r4rehab.blogspot.gr . Ο ΑΣ ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ συγχαιρει τον αθλητή για την επιτυχία του και του ευχεται να είναι μόνο η αρχή!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb